IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sorry ale ja se bavim.
.Cena nizka je.A co se kvality tyka v jednom byte nam kuchyn funguje uz rok a ve druhem kdyby jsme nesli sem tak uz funguje 3rokem.
Hele pro jakou firmu delas pro jake kuchynske studio???Nebo ze by jsi sam vyrabel kuchyne??
A delal jsi si reklamu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
Sorry ale ja se bavim..Cena nizka je.A co se kvality tyka v jednom byte nam kuchyn funguje uz rok a ve druhem kdyby jsme nesli sem tak uz funguje 3rokem.
Hele pro jakou firmu delas pro jake kuchynske studio???Nebo ze by jsi sam vyrabel kuchyne??![]()
A delal jsi si reklamu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak to my jeste vice.
![]()
A kvalita je celkem dobra kdyz to srovnam s negativnima ohlasama na oresi,asko atd.vcetne nekterych soukromych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych už jinde než v ikey nic nekoupila , ta kvalita se s ostatníma nedá srovnat, máme doma všechen nábytek z ikey a jsme strašně spokojeni a kuchyň taky, na fotu není ještě hotová, ale spokojenost opravdu veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tykat vam nebudu…nepracuju s vama v ikea, nezname se. jeste jinak, cena nesouhlasi s kvalitou (studentsky nabytek, delal jsem v nemecku, vim o cem mluvim a taky vim kdo to tam kupuje), a ja jsem stejne mluvil o provedeni navrhovane kuchyne, ktere je prakticky nepouzitelne..proc kupovat polaky u nas kdyz si je muzu za polovinu koupit primo v polsku? to ze nechcete podporit ceske zamesnance je vas moralni problem, nicmene kdokoli kdo resi kvalitu/cenu jde do ceske vyroby, ktera je z jineho materialu, neni sroubovana jako vsechni polske kuchyně, neni z desek ktere se vali roky ve skladě v papirovych krabicich,atp a ano, tohle jsem taky videl…nema smysl neco vysvetlovat asi, cloveku ktery dela reklamu jedne nejmenovane firme, kdy ja tu mluvim obecne a snazim se argumentovat.. reklamu si nedelam, nebo me nekde citujte, diky…mam znameho ktery kuchyne dela, jmenovat ho nebudu, ani jeho firmu, prave kvuli te reklame (kterou tady provozujete pouze Vy a dalsi radobyzakaznici- nerad bych se dotkl tech skutecnych kteri maji stesti na polsky nabytek ktery se jim nerozpadl a taky maji stesti na lepsi navrh nez ten vas).
kecalka: usetrila jste 10 tisic, kolik stala kuchyn teda? Poslu znamemu odkaz sem a treba vam sem hodi cenu za vasi kuchyn v „trochu jinem“ materialu a provedeni ![]()
- Citovat
- Upravit
Jenomze my taky nedelame v Ikee.A napsali jsme se ze jsme sni spokojene.To bylo vse.
cena s kvalitou souhlasi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kdyz chcu linku lakovanou nemuzu si dat linku svykladanim z e
takze pokud se bude drzet stylu tak klidne muze ale za cenu jake jsme ty linky meli my on neudela.Vcetne pracovnidesky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak napiste cenu a nepiste jako v reklame „mam to zadarmo!“
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja jsem kupovala kuchyni v Ikee pred dvema lety, nejen proto, ze se mi libi design, ale taky kvuli cene, zatim jsem moc spokojena. Nabytek muzu jenom doporucit, hlavne takove ty vyjizdeci supliky. Normalni dolni skrinky jsou moc hluboke mi prijde.
Ze spotrebicu jsem v Ikee koupila jen vestavnou mycku, funguje v pohode, akorat cudliky jsou umistene na horni hrane dvirek od mycky a jsou pokryte mekkym plastem. Ten plast teda asi po pul roce popraskal, ale na funkcnosti to nic neubira a jsou schovane, je to videt jen, kdyz se otevre mycka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejak to souveti nechapu, ale ikea neni levnejsi nez ceska vyroba…resil jsem kuchyn i pro sebe tak sem si neco zjistil…ale za cenu kuchyne ikea koupim i lakovanou kuchyň v kvalite nejlepsich ceskych vyrobcu.. a jeste mi zustane cca 20 procent.. nikdo nekupuje kuchyn u prvniho prodejce, tzn i ja jsem si zjistil ceny..proto to vim
- Citovat
- Upravit
jenže ta diskuze se jmenuje Ikea kuchyň + spotřebiče, proto se tady o ikei píše. Tady by nás ta kuchyň vyšla něco málo přes 60t a tam nás vyšla na necelých 50t, to není velký rozdíl???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my jsme na moravě projeli i kuchyňské studia a další prodejny a nikde by nám takovou kuchyň za takovou cenu co jsme koupili neudělali, cena byla všude mnohem vyšší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
nejak to souveti nechapu, ale ikea neni levnejsi nez ceska vyroba…resil jsem kuchyn i pro sebe tak sem si neco zjistil…ale za cenu kuchyne ikea koupim i lakovanou kuchyň v kvalite nejlepsich ceskych vyrobcu.. a jeste mi zustane cca 20 procent.. nikdo nekupuje kuchyn u prvniho prodejce, tzn i ja jsem si zjistil ceny..proto to vim
Taky jsem si zjistovala ceny, Ikea byla v tom designu a kvalite, kterou jsem chtela, nejlevnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamkotatic___
Dobrý den velmi mě zaujalo Váše zbrojení proti výrobkům z Ikea, v první řadě se jedná o výrobky švédské a ne polské. Ceny jsou jistě o mnoho nižší než od výrobců z ČR, už proto,že to není zakázková,ale sériová výroba. Kdo chce ušetřit jede tam. ![]()
My máme z Ikee vybavený nábytkem celý byt
. Kuchyň máme od české firmy, ale s tím, že jsme si připlatili, to už je na každém z nás na co má finance. Rozhodně bych, ale neurážela zákazníky Ikea jako vy!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit