Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj,chystáme se kupovat 0-18kg protože náš přerostlej prcek se už do vajíčka nevejde a ješte nesedí (má 7.m). A zajímalo by mě jestli se dá tahle sedčka dát na nákupní vozík. Asi ne,že? Jestli ne tak jak to maminky s touto sedačkou řešíte. Vlastně mě ještě napadá, když ani nemá tu rukoje tak se musi s mimčem blbě přenášet z bytu do auta… No co vám mám povídat,jsem z toho jalová…
tuhle sedačku nemáme, ale co jsem viděla, tak jsou těžké, takže stejně jako pak sedačka 9-18 už prostě zůstávají připásané v autě a vyndavá se jen mimčo. Do těch obchodů je to asi hold nepraktické, ale zase se netaháš s vajíčkem.
Co třeba nějaké ergo nosítko nebo šátek. Tak jsem to řešila já, i když jsme ještě vajíčko měli, ale ve spojení s dítkem už to na moje záda bylo prostě moc ![]()
ahoj,
no blbě
… taky jsme přesedlali a byla jsem z toho docela nešťastná. Sedačka zůstává v autě a berem jen malého. V „sedačce“ v košíku sedět neumí, padá na stranu, ale v některých obchodech (tesco, hypernova) mají takové košíky se sedačkama pro mimina, tak buď je v tom nebo na rukách nebo a to většinou to řeším manducou. Nic jiného mě nenapadlo.
Když jedem do obchodu autem, tak většinou jedeme oba, takže se to dá zvládnout.
Nejvíc mě na tom štvalo, že jsme na chatě vajíčko používali venku i jako houpačku a to teď nejde ![]()
no řekla bych, že si to malé vajíčko necháte v autě v kufru, a když ho budete potřebovat, tak si tam malého dáte, myslím, že ohledně bezpečnosti je to jedno, když s ním budete jezdit po krámu v koši a to že se tam bude mačkat asi taky nebude tak hrozný na tu chvíli.
Já tedy nevím jak ostatní,ale když jdeme do krámu vždy vezmeme kočárek a tam zacvakneme vajíčko a až bude mít větší sedačku bude ve sporťáku
Já to řeším tak, že celou autosedačku dám dovnitř košíku, protože nám nahoru na košík dát opravdu nejde a manža bere druhý košík na nákup.Jinak je pravda, že třeba v Tescu mají na košíku ty malý sedačky pro mimčo, ale bývají tam tyhle košíky jen velmi zřídka. ![]()
Já mám ještě vajíčko, ale většinou z něj malého vytáhnu a dám do ring slingu. Je to rychlé a
pohodlné pro oba.
Sedačku 0-18 si v košíku teda fákt nedovedu představit
Máme besafe, váží cca 13kg, je obrovská!
ale my jsme prcka vyndavali už i z vejce, protože jsme měli romera a i to je celkem těžké a člověk se dost nadřel. Buď jsme vozili golfáče, co šli do lehu nebo jsem brala nosítko (tehdy jsme měli bondolino, pak manduku) a dítě se neslo.
Malej si sednul až v 11m, pak chvíli trvalo, než fakt jistě seděl. Ale stejně se v krámě spíš nosí, v košíku má tendence si na sedačku stoupnout ![]()
Gladys, taky bych brala kočár, ale máme malý auto, golfky ještě malej nemá, takže mi prostě nic jinýho nezbyde, ale jak říkám, tak třeba v Tescu mají na košíkách ty sedačky pro malý děti.
Dnes se chystame do Baumaxu, nez potahnu kocarek tak se radsi ptam ![]()
Byla jste tam nektera s vajickem a mela ho posazene na nakupnim kosi?