Autosedačka pro velké mimi (čtyři měsíce)

2858
26.10.10 20:23

Autosedačka pro velké mimi (čtyři měsíce)

Ahojky,
mám takový větší menší problém. Mám trochu velké dítko. Máme autosedačku od babypointu 0-13kg. Kubíčkovi budou 4 měsíce a jaksi se tam už začíná nevejít. Chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaká autosedačka právě pro velké malé děti…Sedět sam samozřejmě neumí,ale z téhle mu dost čouhaj nožičky a je tam celkově takový vmáčknutý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
26.10.10 20:27

jsem na tom stejně.. na tydle děti jsou potřeba sedačky 0 - 18kg

např:

http://www.zbozi.cz/…ima-pacific/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
26.10.10 20:29

Čouhající nožičky nevadí, vadí až hlavička… ale jestli máš fakt velké miminko, tak to stejně budeš muset řešit… Ideální jsou sedačky od BeSafe (nevím přesně který typ) jdou nechat v protisměru až do 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.10 20:31

Jojo, děkuji, kouknu na to…on má sice „pouze“ 9kg,ale je celkově takový urostlý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.10.10 20:32

Na Aňulu jsme měli autosedačku Bébé confort creatis fix - ještě v roce se v pohodě vlezla a to měla skoro 9kg. Je opravdu veliká. Mimichodem, je na prodej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.10.10 20:35

Také jsem měla „statného“ :-) chlapečka a zakoupila jsem Chicco autosedačku Proxima. Jsem spokojená. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.10 20:38

on je tam právě takovej vcucnutej,u i ručičky dává před sebe, jak se tam krčí…pohodlné to pro něj stopro není…no 9kg v roce a my 9kg ve 4měsících :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.10.10 20:53

já bych šla taky do té besafe, výborná bezpečnost a do cca 4 let ti vydrží a pak jí krásně prodáš. jo a neboj jakmile začnou lozit a pak běhat, tak se vytáhnou a po baculatosti nezbude ani památky (-:

http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

tady ty besafe, ale zkus to ještě ty dva měsíce vydržet. malého do autosedačky neoblíkej, jen třeba mikinu a přehoď přes něj deku, to stačí. A že mu koukají nožičky to nevadí, hlavičku má stopro 2 cm pod okrajem.

do těch 0 až 18 je prostě lepší posazovat děti až od toho půl roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.10.10 20:56
Aty píše:
já bych šla taky do té besafe, výborná bezpečnost a do cca 4 let ti vydrží a pak jí krásně prodáš. jo a neboj jakmile začnou lozit a pak běhat, tak se vytáhnou a po baculatosti nezbude ani památky (-:

http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

tady ty besafe, ale zkus to ještě ty dva měsíce vydržet. malého do autosedačky neoblíkej, jen třeba mikinu a přehoď přes něj deku, to stačí. A že mu koukají nožičky to nevadí, hlavičku má stopro 2 cm pod okrajem.

do těch 0 až 18 je prostě lepší posazovat děti až od toho půl roka.

No přesně, dávám mu jen mikinku a pak deku přes. Zase tak často necestujem,ale dám ho tam a strašně břízká a snaží se zvednout.Hlavička zatím nekouká…ale myslím, že nebude dlouho trvat a vyleze mu z toho taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.10.10 21:02

jinak Romerky jsou hodně hluboké, náš syn se do autosedačky vešel do desátého měsíce, ale v romerce měl ještě asi 6 cm místa nad hlavičkou. Takže každá autosedačka je o něčem jiném (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.10.10 21:31

Ahoj, za nás doporučuju britax first class, také jsme pořizovali ve 4 měsících… a je super, používáme stále, sice jako druhou v druhém autě, ale to neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.10.10 22:34

tak tu nedoporučuji, je docela úzká, máme jí pro dceru, ale syn už je v ní docela napresovanej. a to už z baculatosti vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.10.10 22:38

Hm, tak to nevím… my máme obříka a je nám dobře… a hlavně, je po sedačkách Be Safe nejbezpečnější v této kategorii a to pro mne bylo tenkrát prioritní, protože jsem věděla, že až budem mít nárok na velkou sedačku, tak že koupíme jinou… a teda abych pravdu řekla, tak v britaxce má snad víc místa než v romerce 9-18kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.10.10 22:55

no tak to my máme téměř podobně.

11,1 kg a 84 cm máme 16 1/2 měsíce - syn. Ale já to vidím z pohledu toho, že jeho dvojče sestra je lehčí a menší, takže prostě oproti ní je tam „nahušťěnej“ on má Romerku 9-18 kg safefix plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
26.10.10 23:14

No, tak to my máme už mnohem víc, kolem 13kg a na dýlku myslím kolem 90cm… A teda nevím, jak tam má vydržet ještě bůh ví jak dlouho :roll: hlavovou opěrku a pásy máme nanejvyšší úrovni už taky pěkně dlouho…

Ale u britaxky, jak nemá tu hlavovou opěrku to je lepší… Mnohem líp se mi tam dává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí