Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu…
Koupili jsme autosedačku Chicco v sadě: Chicco- kočárek Trio tour 4 2010, která je do 13kg dítěte.
Máme 5 týdenní miminko, které má 4kg a nemůžeme ji do ní připoutat, protože jsou ty popruhy krátké. Máme je maximálně vytažené. Popruhy by měly vést přes ramínka mezi nohy k zacvaknutí.
Stalo se vám to někomu? Vůbec to nechápu.
Moc děkuji.
My měli Chicco Synthesis a upoutali tam bez problému roční dítě… Takže to v pořádku není a pokud jsou ty pásy opravdu vytažené nadoraz, tak bych asi zanesla sedačku do prodejny a vysvětlila problém, případně reklamovala.
Ty popruhy jsou skutečně dostatečně dlouhé - nastavují se centrálně v místě mezi nožičkami. V návodu je to popsáno (je tam mechanismus, který se musí zmáčknout a za popruhy zatáhnout).
koukněte jestli máte popruhy opravdu vytažené dostatečně, a jestli nejsou někde pod sedačkou zaseknuté, ale jsou dost dlouhé,
Jo, taky jsem takto myslela, že máme popruhy krátké, u jíné sedačky. Nakonec jsem zjistila, že ty popruhy jsou v zádu v takové kovové sponě, která se zasekávala o výstupky sedačky a tím pádem se zdálo, že už to dál vytáhnout nejde. Ale když jsem stiskla nadoraz ten čudl mezi nohama a zároveň sáhla dozadu a tu sponu nadzdvihla, tak to šlo najednou úplně lehce.
U další sedačky zase máme nárameníky na pevno přišité k opěradlu sedačky, takže když bych tahala za tu polstrovanou část, tak by se nic nepovytáhlo, musím opravdu tahat jen za tu nepolstrovanou část popruhu, pak najednou vytáhnu takové kusy popruhu, ař se divím, kde se tam vzal
Je to divné,nám se to taky vzadu zasekávalo o tu sponu-na té větší zase byl zamotaný pás,zkus to pořádně prozkoumat zezadu jestli tomu vytažení něco nebrání.Jak píšopu holky,mělo by se do toho dát upoutak i roční dítě ![]()
mam GRACO a ani ne trimesicni teple oblecena holcicka se nam tam uz nevleze-a pasy jsou nadoraz(myslim) ![]()
Moc děkuji všem. Vzadu to bylo zaháklé, tak uvidíme, jak dlouho to vydrží. Posunulo se to o cca 10cm, tak uvidíme.