Od kdy autosedačka a jaká???

221
17.10.10 19:56

Od kdy autosedačka a jaká???

ahoj holky máme vajíčko do 12kg ale jezdíme často autem a už ted nám docela trčej nožičky ven..a to je malý 8m.Chtěla bych nějakou autosedačku popředu ale nějakou bezpečnější a jistotu že si malá nedokáže rozepnout pásy.porádíte jaký jsou lepší a ne moc drahý??díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
17.10.10 19:58

Ahoj. To, že trčí nožičky, nevadí. Neměly by být pásy za ramínkama a přesahovat hlavička. Autosedačka po směru jízdy je méně bezpečná než ta proti směru, takže já být tebou bych nespěchala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.10.10 20:01

máme v autě krátký pásy tak jí musím vozit vepředu a mám vždycky hroznej strach..byla bych radši kdyby byla vzadu..a naše vajíčko nemá pásání přes ramena ale přes nožičky a okolo autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.10.10 20:02

Jsou sedačky 9-18kg,ale když nepřečuhuje hlavička tak bych nechala vajíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.10.10 20:05
wercis píše:
máme v autě krátký pásy tak jí musím vozit vepředu a mám vždycky hroznej strach..byla bych radši kdyby byla vzadu..a naše vajíčko nemá pásání přes ramena ale přes nožičky a okolo autosedačky.

Hkac myslela ty pásy ve vajíčku, že mají být - „začínat“ nad ramínkama. Na posměr je fakt moc malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.10.10 20:07

My kupovali dneska :) sice jeste budou ve vejci, ale budu mit doma pro pripad nutnosti, deti rostou nevuveritelne rychle, nejeli jsme golfkama tyden a museli jsme posunovat popruhy, jak kluci vyrostli :) jinak jsme vybrali chicco key 1 XP, slusna cena a v ADAC ma 3 hvezdicky, do auta se nam vejdou 3 vedle sebe, takze super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.10.10 20:09

wercis, hkac myslela ten pětibodový pás .. to určitě má i Vaše vajíčko … a sedačka je malá, pokud přesahuje hlavička dítěte přes horní okraj autosedačky ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.10.10 20:11

kritéria jsou: samostatný sed, 9 měsíců, a myslím že 9 kg, snad se nepletu

poslechni holky, radí dobře :wink:

my klárku taky vozíme stále ve vajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.10.10 20:17

nespěcháme jen to asi dostane k ježíšku tak jsem chtěla vědět jaká je dobrá,můžem jí mít doma a až bude vajíčko malé tak přesednout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.10.10 20:25
zuzka.mamka píše:

poslechni holky, radí dobře :wink:

my klárku taky vozíme stále ve vajíčku

Zuzko já myslím,že nemusí súplňovat všechny kritéria co ty píšeš,tyhle 9-18 se dajíjěště dost naklopit takže mimi pololeží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.10.10 20:30

myslím takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.10.10 20:36

já vím co myslíš, ale nedavno jsme to tady řešily a ty kritéria tak nějak byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.10.10 20:44
verenika píše:
zuzka.mamka píše:
Zuzko já myslím,že nemusí súplňovat všechny kritéria co ty píšeš,tyhle 9-18 se dajíjěště dost naklopit takže mimi pololeží :wink:

můsí splňovat všechny. Dítě které nesplní byť jedno kriterium do takové sedačky nesmí.

• Citovat
  • Upravit
17310
17.10.10 20:53

jj,už jsem to našla :-) Máte pravdu…Už si to nepamatuju,my máme tu 18-36 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
17.10.10 21:07
wercis píše:
ahoj holky máme vajíčko do 12kg ale jezdíme často autem a už ted nám docela trčej nožičky ven..a to je malý 8m.Chtěla bych nějakou autosedačku popředu ale nějakou bezpečnější a jistotu že si malá nedokáže rozepnout pásy.porádíte jaký jsou lepší a ne moc drahý??díky :-)

Ahoj, pred nejakou dobou jsem resila podobny problem…

Nakonec jsme vybrali (myslim dobre)

Je do 18 kilo
Dá se upevnit i po smeru i v protismeru jizdy
Dá se naklonit(takze uvest skoro do lehu)
A hlavne kdyz se pasy rozepnout tak to zacne pipat..!

Malemu se tam lezi moc dobre…teda uz se tolik nemrvi…vajicko jsme teda nemeli moc kvalit. nechala jsme to od kocarku…moc spokojena jsem teda nebyla :nevim:

http://obrazky.srovname.cz/…_1338408.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario