Tip na fusak do autosedačky s pětibodovými pásy za rozumnou cenu?

1666
13.10.10 09:49

Fusak do autosedačky s 5 bodovými pásy

Ahoj,
nemáte nějaké tipy na fusak, za rozumnou cenu, do autosedačky s 5 bodovými pásy?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrejka87
13.10.10 09:56

Stenso já bych vzala tento myslím že cena je docela fajn a je s 5tibod. uchycením :)http://www.dacha.cz/…/nmli=3639c/

• Citovat
  • Upravit
3337
13.10.10 10:01

My máme tenhle: http://www.emitex.cz/…ka-zimni.php
Zatím nevím, sle snad budem spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
13.10.10 10:06

Lucy tak přesně tenhle já mám také vzala jsem dva pro naše dvojčátka a je úžasný akorát nevím jak by se to dalo pěti body uchytit takže jsem radši doporučila jiný,mě tenhle co máš i ty krásně pasuje na tři body

• Citovat
  • Upravit
3337
13.10.10 10:09
andrejka87 píše:
Lucy tak přesně tenhle já mám také vzala jsem dva pro naše dvojčátka a je úžasný akorát nevím jak by se to dalo pěti body uchytit takže jsem radši doporučila jiný,mě tenhle co máš i ty krásně pasuje na tři body

Píšou tam že je i na 5-ti bodový, já mám taky 3 - bodové upínání, takže nevím, ale už se těším, jak v něm bude jak medvídě :lol:
MMch Stensa jakpak malej roste? Už jsme si psali, máme stejně starý děti, jesli si vzpomínáš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.10.10 10:11
Lucyus12 píše:
My máme tenhle: http://www.emitex.cz/…ka-zimni.php
Zatím nevím, sle snad budem spokojení :palec:

Máme taky Emitex zavinovačku a je naprosto super. Dokonce jsem do ní tento týden narvala i roční dceru :-D Je opravdu teplá, dobře se nasazuje, případně vytáhneš miminko i s ní 8-)

Pro nás lepší než fusak (od MaxiCosi nelze na 5-ti bodové pásy). Pro syna jsem měla v autosedačce Emitex Combi, taky to šlo, ale byl moc velký. Ta zavinovačka je lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.10.10 10:15
Lucyus12 píše:
andrejka87 píše:
Lucy tak přesně tenhle já mám také vzala jsem dva pro naše dvojčátka a je úžasný akorát nevím jak by se to dalo pěti body uchytit takže jsem radši doporučila jiný,mě tenhle co máš i ty krásně pasuje na tři body
Píšou tam že je i na 5-ti bodový, já mám taky 3 - bodové upínání, takže nevím, ale už se těším, jak v něm bude jak medvídě :lol:

Ta zavinovačka Emitex jde krásně i na 5-bodové pásy. Rozepnou se oba cvoky, protáhne se popruh, zacvakneš první cvok uvnitř a druhý zvenku. Snad je to pochopitelné.
My máme 5-bodovou autosedačku Concord Ion i poděděnou 3-bodovou MC Cabrio, tak to mám vyzkoušené v obou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
13.10.10 10:18

Taky se přidávám s pochvalu na zavinovačku do autosedačky od emittexu. Je skvělá. :palec: Bezproblémů zapneš 5-ti bodové pásy. Malého do ní balím i do kočárku. :-D Jsou dvě verze - letní a zimní.
A dá se koupit i na MMB za rozumný peníz i použité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.10.10 11:09

Tak se na netu kouknu asi na tu zavinovačku.
Jé, díky za optání-roste jako z vody-má něco okolo 65 cm a skoro 7 kg,už je s nim i sranda a začíná si na mě vymýšlet, darebák:)A co vy, jak válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
13.10.10 11:16

Ahojky,
my jsme měli tento a byli jsme spokojení ;)
 http://www.emitex.cz/…el-zimni.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.10.10 13:31
Stensa píše:
Tak se na netu kouknu asi na tu zavinovačku.
Jé, díky za optání-roste jako z vody-má něco okolo 65 cm a skoro 7 kg,už je s nim i sranda a začíná si na mě vymýšlet, darebák:)A co vy, jak válčíte?

Válčíme - to nás vystihlo :mrgreen:
Ne, dobrý. Taky roste jako blázen, je z ní pěknej cvalda - 8,16kg a 63 cm 8-o Jinak vymýšlí si pěkně - tatínek říká, že proto, že je to ženská a já proto, že je celá po tatínkovi :mrgreen:
Jinak já tu zavinku sehnala na aukru za 200,– a je ve skvělým stavu. Zkus tam mrknout, třeba tam najdeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí