Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminy
,
před několika dny jsme koupili z bazárku vajíčko neonato. Manžel ji zkoušel připevnit do auta - zadní sedačka. Zdá se nám ale volná a hodně se pohybuje.
Může to být pásem, že ho lze hodně navít? Máme fiat brava. Máte někdo zkušenosti s touto sedačkou, jak ji bezpečně připevnit? Nedostali jsme bohužel k tomu návod, jak ji připevnit. Nebo, kdyby měl někdo návod a mohl mi ho poslat.
Děkuji za rady. ![]()
ahoj…ja mela taky neonato, starší…do auta se pripevnovala stejne jako vsechny vajicka… někde z boku byla tusim nalepka s nakresem…ale nevim ze by se nejaky vajicko pripevnovalo jinak nez obvykle..
Ahoj, mám stejný problém. Návod jsem hledala i přes internet, v češtině jsem jej nenašla. Prohledala jsem i stránky výrobce, nechutně italské - kýč, ale informace nikde. Zkouším ještě najít a oslovit českého distributora, pokud neseženu informace asi koupím jinou autosedačku…
Holky podědili jsme tohle vajíčko a chtěla jsme vyprat potah, ale stroskotala jsem na tom. nejde mi sundat poslední část, nevím jak sundat potah přez takovou tu hlavní přesku do které se zapínají pásy vajíčka ![]()