Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Vám všem…mám prosbu, chtěla bych prckovi koupit autosedačku Kiddy Energy Pro, která vyhrála test bezpečnosti. Nemáte někdo zkušenost s touto nebo jinou sedačkou této firmy s pultíkem ? Moc děkuji
má ji moje kámoška a je s ní naprosto spokojená a kupovala ji ze stejnéhjo důvodu jako ty…mají modrou,jinak jsem ti asi moc neporadila,ale hodně v okolí mají maxi cosi…
Zalezi na diteti, jak bude pultik snaset, nekterym detem to vadi a navic se upoutava pouze pasy, pokud vam nevadi, ze to neni isofix tak proc ne. My jsme ji zkouseli, ale nase dcerka je dlouha a jaksi byla v te sedacce narvana. Takze jsme vybrali Romer safefix 2010. Musite odzkouset, jak to prcek bude snaset, nejlepe nekde od znamych zapujcit a trochu ho v ni povozit, jestli mu nebude ten pultik vadit.
od hodne maminek jsem slysela ze v tom dite nechtelo byt prave kvuli tomu pultiku…nejlepsi je asi od nekoho pujcit a zkusit v tom dite povozit co na to rekne…takze mame radej „obyc“ romera abych zbytecne neinvestovala do neceho v cem dite nebude chit byt ![]()
nekde to tady steeve probiral tady v diskuzi,o tom pultiku,ze se musi porad odendavat atd…a chvalil Romer King..vzdycky rika,aby si do te sedacky dite nejdriv dala a videla,jestli je spokojene.
nam treba se zdala Maxi cosi hodne tesna,tak jsme koupili Kinga a mala tam sedi opravdu jako King ![]()
Děkuji za Vaše názory. Již jsem malého povozila s jinou sedačkou s pultíkem a nevadila mu.
Už jsem se byla padívat na Kinga a půjdu ještě na maxi-cosi…uvidím, dám vědět rohodnutí
. pááá a krásný den všem