Autosedačka a bederní pás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
20.4.13 12:24

Ja bych teda kazdopadne jiny vejce koupila, tu sedacku jsem si googlila, a neni to nic moc…na testy jsem teda nekoukala.

spatne uvazani :nevim:, i kdyz u vajicka se toho zas tolik zkazit neda, horsi jsou ty vetsi sedacky. Taky jsem ji na zacatku pasala moc navolno :think:, ale pri prudsim pohybu by se to seknout teda melo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.13 12:31

@suik no asi si budeme muset půjčit a opravdu koupit normální auto, sakra. Já se o malou moc bojím, zase nechci aby se jí něco stalo kvůli tomu, že nemáme zas tolik peněz :think:

jako jinou autosedajdu koupíme na 100%, i tak přemýšlím o tom cybexu jak jsi posílala, ten systém vypadá suprácky. A určitě to bude bezpečnější než klasický tříboďák.

• Citovat
  • Upravit
14856
20.4.13 12:44
@Anonymní píše:
@suik no asi si budeme muset půjčit a opravdu koupit normální auto, sakra. Já se o malou moc bojím, zase nechci aby se jí něco stalo kvůli tomu, že nemáme zas tolik peněz :think:jako jinou autosedajdu koupíme na 100%, i tak přemýšlím o tom cybexu jak jsi posílala, ten systém vypadá suprácky. A určitě to bude bezpečnější než klasický tříboďák.

a uz steeve napsal? Ja bych zacala tou novou autosedackou a podle me to ten tribodak musi proste udrzet, kdyz je v poradku… prece renault neni zadna sunka a kdyz mate skoro autobus, preci nebudete kupovat nove auto.
treba je fakt chyba v te sedacce, co jsem videla nektere crasch testy, tak tam sedacka taky litala docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
20.4.13 14:45

A bylo to vajíčko připoutané dobře? Procházel pás správně všema sponama na vajíčku? U našeho auta (VW touran) se třeba nedá dát vajíčko (máme maxi cosi cabriofix) na sedadlo spolujezdce, protože tam prostě nesedí. Ta spona, do které se zacvakává pás je moc vysoko a tím pádem pás nejde pořádně zacvaknout do té spony na vajíčku a sedačka by v případě nárazu nedržela…
Zkusila bych zajet do obchodu a zkusit jiné vajíčko. Koukala jsem, že každé je trochu jiné a některé by mohlo sedět líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
20.4.13 17:10

Nečetla jsem odpovědi… ale zeptám se… mělas ten kus pásu co máš ty přes nohy daný přes sedačku a nohy dítěte?? Vím že se ptám jak idiot, ale není to tak dávno co za mnou přišla ségra jestli jí půjčím mojí sedačku že její je na hoxxx že zabrzdila a mladej se jí překlopil. Pak jsem zjistila že měla pás jen přes „záda“ autosedačky a ne i přes nohy. Byť už má druhé dítko, prostě jí to nedošlo že to má blbě…
Dle mě ten kus přes nohy by sedačku neměl pustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.4.13 08:19

Nejlépe poutejte sedačku an některou sedačku, která má ten tříbodový pás, třeba spolujezdce, ono totiž na dvoubodový je málo sedaček, vlastně v kat. 9-18 jen Römer Eclipse, a u vajíček některé základny, sedačky 0-18 nejsou na dvoubodový žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí