Autosedačka Britax evolve nebo Storchenmuhle starlight sp

15
4.6.14 20:04

autosedačka britax evolve nebo Storchenmuhle starlight sp

Budu kupovat malému sedačku 9-36 kg a nemohu se rozhodnout mezi britax evolve a storchenmuhle starlight sp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4156
4.6.14 20:09

Obě jsou dobré, ale za mě storchenmuhle - dá se polohovat za jízdy. Evolva taky, ale musí se odpoutat, vysunout klín a zase připoutat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.6.14 20:39

My máme pro dvojčata taky Storchenmuhle a sedí se jim v nich dobře, ani při spaní hlava nepadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.6.14 21:05

Já mám už jednu sedačku storchenmuhle, akorád starší typ, který není polohovací, kupovali jsme ji před pěti lety pro dceru a jsme s ní spokojení, akorád se nám brzy ulomila ta spona, co se do ní zavírá ten pás, ale sedačka tam drží připoutaná i bez spony. Teď jsem si říkala, že koupím synovi taky storchenmuhle, ale našla jsem i dobré recenze na tu britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.6.14 21:22
@kity17 píše:
Já mám už jednu sedačku storchenmuhle, akorád starší typ, který není polohovací, kupovali jsme ji před pěti lety pro dceru a jsme s ní spokojení, akorád se nám brzy ulomila ta spona, co se do ní zavírá ten pás, ale sedačka tam drží připoutaná i bez spony. Teď jsem si říkala, že koupím synovi taky storchenmuhle, ale našla jsem i dobré recenze na tu britax.

My máme jednu po staršim synovi, je stará tak 5,5 roku je polohovací úplně stejně jako ta 2 roky stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mer
275
24.1.18 23:56

Obnovuji toto téma,

Zajímá mě jestli britax evolva nebo storchenmuhle? Upozornují že syn má romerku 9-18, ale pomalu z ní vyrustá má 15kg a 95 cm, ale jen 2,5 roku, takže určitě nechci jít do tříbodového pásu děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
25.1.18 08:21

@mer pokud má 95 cm tak se do té sedačky 9-18 kg určitě ještě nejakou dobu vejde a pak jít rovnou do 15-36, možná si to neuvědomujete, ale u té Evolvy i starlightu, ač jsou to sedačky 9-36, tak ty vnitřní pásy jsou jen do 18 kg a pak musíte stejně ty pásy vyndat a poutat dítě tříbodovým pásem, takže to vyjde na stejno
zkrátka dítě nad 15 kg se poutá tříbodovým pásem stejně jako dospělý,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario