Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moje kamarádka má zase problema!!! má kočárek cam tříkolku a k tomu i autosedačku. Není si jistá, jestli se tahle autosedačka upevňuje i vzadu v autě proti směru jízdy. Prý to tak je všude focené, ale myslelala si, že proti směru jízdy se to dává jenom vpředu u spolujezdce. Moc díky za info.
Mám ten kočárek taky a samo i autosedačku,ale autosedačka se proti směru jízdy připevňuje všude v autě.Je to kvůli tomu,že když prudce zabrzdíš,tak aby se dítěti nezlomil vaz.To je fyzika a v tom případě je jedno,kde přesně tu autosedačku máš ![]()
Uprimne receno mi mozek nejak nebere, ze nekdo premysli nad tim pripoutat sedacku vajicko po smeru jizdy…
Děkuju moc za kamarádku za vaše odpovědi. Dneska jsem teda i já zjistila, že jsem ohrožovala svoje dítě na zdraví, neb jsem ho vozila po směru jízdy.
Autosedačku jsem kupovala od kamarádky, která mě ukázala, že se dává po směru jízdy. Takže „anonymní“ jsem asi tupan největší. Díky
Ahoj nic si z toho nedělej tys to aspon dělala neuvědoměle,ale moje švagrová tak vozila dítě rok i když jsem jí tisíckrát řikala že takhle se dítě ve vajíčku nepoutá,že je to nebezpečný.Vždycky říkala že mu bude chudáčkovi špatně a nic nevidí.Já jsem si pak její sedačku vzala pro druhý dítko a vozila jí proti směru no a moje tchýně povídala,že je chudák jak jí bude špatně.Švagrová prý malího taky vozila po směru a nejsou žádný blbci aby to poutali špatně špatně to dávám já
ZUZAN