Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoooj, prosím o info, kdo má zkušenost nebo ví víc než já ![]()
Máme kočárek Camarelo Q12, dvojkombinaci už, ale kupováno jako komplet. Druhé dítko jsme nečekali a autosedačku jsem chytrá prodala ![]()
Prosím o rady a tipy jaká autosedačka sedí na Camarela? Tipuju že Maxi cosi jde na většinu kočárků snad ne? Musím si sehnat nějaké ty adaptéry?
díky
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12@Zirafka11 ahoj řeším teď to samé, tak doufám že nám někdo poradí ![]()
@Lilinka 89 píše:
@Zirafka11 ahoj řeším teď to samé, tak doufám že nám někdo poradí
No my jsme jí na prvního syna vůbec nekupovali, měli jsme jinou, ale teď si říkám, že s dvěmi dětmi už by se to hodilo. Taky jsem koukala, že se dá dokoupit, ale nemám tušení, jestli je dobrá. ![]()
@Zirafka11 na Camarelo jde pomocí adaptérů Maxi-Cosi, Cybex (jsou stejné na obě sedačky) a myslím, že ty samé se dají použít i na BeSafe, ale tam si nejsem jistá.
O kočárku jsem uvažovala, ale sedačku jsem chtěla Cybex, takže jsem si zjišťovala, na které z vybraných kočárků je autosedačku možné nasadit.
@Lilinka 89 přímo camarelo sedačku bych nekupovala, stejně jako většinu autosedaček, které jsou v kombinaci s kočárkem.
@tezi píše:
@Zirafka11 na Camarelo jde pomocí adaptérů Maxi-Cosi, Cybex (jsou stejné na obě sedačky) a myslím, že ty samé se dají použít i na BeSafe, ale tam si nejsem jistá.
O kočárku jsem uvažovala, ale sedačku jsem chtěla Cybex, takže jsem si zjišťovala, na které z vybraných kočárků je autosedačku možné nasadit.
@Lilinka 89 přímo camarelo sedačku bych nekupovala, stejně jako většinu autosedaček, které jsou v kombinaci s kočárkem.
A kde seženu ty adaptéry?
@Zirafka11 asi bych to řešila přes tento obchod
http://www.camarelo.cz/index.html
My jsme nakonec vybrali jiný kočárek a kupovala jsem celý včetně adaptérů.