Autosedačka Camarelo Q12

1163
25.1.16 20:32

Autosedačka Camarelo Q12

Ahoooj, prosím o info, kdo má zkušenost nebo ví víc než já :)
Máme kočárek Camarelo Q12, dvojkombinaci už, ale kupováno jako komplet. Druhé dítko jsme nečekali a autosedačku jsem chytrá prodala :D
Prosím o rady a tipy jaká autosedačka sedí na Camarela? Tipuju že Maxi cosi jde na většinu kočárků snad ne? Musím si sehnat nějaké ty adaptéry?
:* díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Q12?

Přidejte zkušenost s Camarelo Q12
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
124
25.1.16 20:40

@Zirafka11 ahoj řeším teď to samé, tak doufám že nám někdo poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.1.16 20:45
@Lilinka 89 píše:
@Zirafka11 ahoj řeším teď to samé, tak doufám že nám někdo poradí :palec:
:D :D já toho tak lituju, že jsem ji prodala. Koukám tam kde jsem kupovala kočárek a vyjde dokoupit za 1500,–, to není až tak hrozné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
25.1.16 20:58

No my jsme jí na prvního syna vůbec nekupovali, měli jsme jinou, ale teď si říkám, že s dvěmi dětmi už by se to hodilo. Taky jsem koukala, že se dá dokoupit, ale nemám tušení, jestli je dobrá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
25.1.16 21:07

@Zirafka11 na Camarelo jde pomocí adaptérů Maxi-Cosi, Cybex (jsou stejné na obě sedačky) a myslím, že ty samé se dají použít i na BeSafe, ale tam si nejsem jistá.
O kočárku jsem uvažovala, ale sedačku jsem chtěla Cybex, takže jsem si zjišťovala, na které z vybraných kočárků je autosedačku možné nasadit.
@Lilinka 89 přímo camarelo sedačku bych nekupovala, stejně jako většinu autosedaček, které jsou v kombinaci s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.1.16 21:33
@tezi píše:
@Zirafka11 na Camarelo jde pomocí adaptérů Maxi-Cosi, Cybex (jsou stejné na obě sedačky) a myslím, že ty samé se dají použít i na BeSafe, ale tam si nejsem jistá.
O kočárku jsem uvažovala, ale sedačku jsem chtěla Cybex, takže jsem si zjišťovala, na které z vybraných kočárků je autosedačku možné nasadit.
@Lilinka 89 přímo camarelo sedačku bych nekupovala, stejně jako většinu autosedaček, které jsou v kombinaci s kočárkem.

A kde seženu ty adaptéry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
25.1.16 21:58

@Zirafka11 asi bych to řešila přes tento obchod :think: http://www.camarelo.cz/index.html
My jsme nakonec vybrali jiný kočárek a kupovala jsem celý včetně adaptérů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí