Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo autosedačku Caretero Vivo http://www.zbozi.cz/…ack-9-36-kg/ , popřípadě jak jste s ní spokojeni. Děkuji za reakce ![]()
No nevím, ale nemá ano vysunovací podhlavník, když dítě rychle vyroste a nic pořádného na uchycení pásu, když budeš poutat jen tříbodovým pásem v autě.
Pochubuju ze ma testy. Bycvh se do toho bala dite posadit uz jenom ze je tak levna.Ale na to se neptas… ![]()
Nekoupila bych ji ani omylem
Nepřijde mi bezpečná pro to nejcenější co mám ![]()
@Laknelka Caretero máme doma a vypadá oka, ale tuhle bych nevolila kvuli tomu, že ty „náušníky“ jsou hodně minimální. Okolo hlavičky by to chtělo víc materiálu, prostě větší ty náušníky ![]()
@blueladik Sedačky z téhle kategorie mi přijdou jen na to, aby dítě volně nelítalo v autě. Viděla jsme pár sedaček jako je tato - v té velikostní a cenové kategorii a vypadá hrozně fórově, chci aby sedačka v případě nehody ochránila moje dítě - tak musí něco vydržet
Takže jsme vybírala testované nezávislými testy, Co nejdelší dobu možnost protisměru (!) a určené přímo pro věk dítěte - takže ne 9-36kg ale 9-18kg a pak až tu další ![]()
Díky za názory, čekala jsem to. My 9-18 máme, ale už je mu tam těsno, tak jsem chtěla větší, ale má jen 14 kg. Tak do tech 15 kg bude muset vydržet
@Laknelka píše:
Díky za názory, čekala jsem to. My 9-18 máme, ale už je mu tam těsno, tak jsem chtěla větší, ale má jen 14 kg. Tak do tech 15 kg bude muset vydržet
Zalezi i na vyssce. Kolik meri?? Nekde bylo zminen ze to kg nevadi kdyz ma obleceni tak uz na tom skoro bude…
V testech jsem ji neviděla tak bych ji nekoupila, raději ty bezpečné ikdyž drahé ![]()
@irca11 jj máš pravdu. Kéž by ovšem platilo drahé rovná se bezpečné
. Alespon u bezpečí dětí… Bohužel v testech moc sedaček není a je teda mazec dát za sedačku 10 000, když třeba netestovaná může být stejně dobrá i když třeba za 2000.
@blueladik tak bych vybírala určitě s těch známějších značek neřikam tu nejdražší máme maxi cosi a spokojenost ted uvažuji pro druhou dceru o Romer ale pokud to klapne kouknu po starší v bezva stavu nové jsou opravdu moc drahé. ale tuhle Caretero určitě ne, mrknu na ty známější a o něco dražší ale ne zase předražené, také je někdy sranda když si necháš poradit od prodejce autosedaček
každý ti poradí jinou značku každa prodejna má své hlavní značky a nebo plnej sklad tak prostě doporučí tu co maji na skladě, když nevíš jakou přesně chceš značku oni vychválí všechny autosedačky a klidně i lžou jaké všechny to má testy ![]()
Máte někdo časopis D test jak tam byly ty autosedačky testy???já ho nemam já jen to co jsem dohledala na netu.
Ted koukam na Be Safe ještě jse ji v obchodě nezahlédla a čtu v časopise kde je napsané v D testu mezi nejlepšími dostala 70 procent
ale také s isofixem přímo ten model za deset táců, pak od stejne značky jiny model za 5 táců tak také mazec pak si vyber