Autosedačka Chicco Synthesis

44
1.10.12 15:30

autosedacka chicco synthesis

Ahoj holky,

chci se zeptat tech, ktere tuto autosedacku vlastni a maji s ni zkusenosti na to, jak ji pridelavate do auta. V knizce navodu na pouziti stoji, ze ma byt sedacka pripevnena vzdy ve smeru jizdy, proti smeru jizdy zakazano. na obrazcich, ktere jsou taky soucasti teto knihy je vsak zobrazeno jen pridelavani pasem proti smeru jizdy…takze jsem z toho cela zmatena. Sedacku jsme tedy zkouseli pridelat ve smeru jizdy, ale prijde mi ze proste nedrzi pevne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
1.10.12 16:30

@niikkii : a fotku nemáš? my jsme sedačku Chicco měli, ale nevím jestli je to ta samá, nebo jiná verze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.10.12 16:44

A máš větší sedačku nebo vajíčko? Vajíčko vždy proti směru jízdy. Pro staršího mam Chicco key1. Na googlu jsem si našla, že to jsou většinou vajíčka, takže máš asi taky vajíčko, tak je pravděpodobně chyba v textu. Řiď se dle obrázků, proti směru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.10.12 16:46

Koukám na obrázky, je to vejce, vejce se snad kdysi před x lety nějaké vyrábělo posměrné, ale v současné době vajíčko pouze protisměr, takže bude zřejmě správně obrázkový návod a překlad je zřejmě chybný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.10.12 17:13

@niikkii ahoj myjí máme na obrázku je to že nesmí být v proti směru jen tehdy když je na proti sedačce airbag. Jinak jí vozíme v protisměru jedině protože to jinak nejde je to na 3 body pásování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.10.12 17:38

Ano je to vajicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.10.12 20:14

Měli jsme chicco synthesis a určitě proti směru!!!

• Citovat
  • Upravit
7159
2.10.12 08:11

@niikkii Chicco Synthesis je vajíčko 0-13kg, a všechny vajíčka VŽDY PROTI SMĚRU jízdy, nesmí být po směru,
buď máte špatný návod z jiného modelu, nebo jste se přehlédla

• a když pročítám návod, tak je tam odstavec: „Autosedačku připevněte pouze na sedadla otočená po směru jízdy, nikdy neumisťujte autosedačku na sedadla otočená do boku, nebo proti směru jízdy“- tak nejspíše toto jste četla a to Vás zmátlo, ale to znamená, že sedadlo v autě má báýt po směru, a na něm to vajíčko v protisměru,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.10.12 12:55

@steeve
Tak uz jsem doma..diky moc, priste budu cist pozorneji :). Jak pises - sedadla maji byt otocena po smeru jizdy ne autosedacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí