Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chci se zeptat tech, ktere tuto autosedacku vlastni a maji s ni zkusenosti na to, jak ji pridelavate do auta. V knizce navodu na pouziti stoji, ze ma byt sedacka pripevnena vzdy ve smeru jizdy, proti smeru jizdy zakazano. na obrazcich, ktere jsou taky soucasti teto knihy je vsak zobrazeno jen pridelavani pasem proti smeru jizdy…takze jsem z toho cela zmatena. Sedacku jsme tedy zkouseli pridelat ve smeru jizdy, ale prijde mi ze proste nedrzi pevne..
@niikkii : a fotku nemáš? my jsme sedačku Chicco měli, ale nevím jestli je to ta samá, nebo jiná verze..
A máš větší sedačku nebo vajíčko? Vajíčko vždy proti směru jízdy. Pro staršího mam Chicco key1. Na googlu jsem si našla, že to jsou většinou vajíčka, takže máš asi taky vajíčko, tak je pravděpodobně chyba v textu. Řiď se dle obrázků, proti směru!
Koukám na obrázky, je to vejce, vejce se snad kdysi před x lety nějaké vyrábělo posměrné, ale v současné době vajíčko pouze protisměr, takže bude zřejmě správně obrázkový návod a překlad je zřejmě chybný
@niikkii ahoj myjí máme na obrázku je to že nesmí být v proti směru jen tehdy když je na proti sedačce airbag. Jinak jí vozíme v protisměru jedině protože to jinak nejde je to na 3 body pásování.
@niikkii Chicco Synthesis je vajíčko 0-13kg, a všechny vajíčka VŽDY PROTI SMĚRU jízdy, nesmí být po směru,
buď máte špatný návod z jiného modelu, nebo jste se přehlédla
@steeve
Tak uz jsem doma..diky moc, priste budu cist pozorneji
. Jak pises - sedadla maji byt otocena po smeru jizdy ne autosedacka.