Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
V na přelomu roku čekám svoje první miminko, a tak se bavím vybíráním výbavičky. Jako kočárek jsme vybrali Bugaboo Cameleon. Jenže teď nevím, jakou autosedačku k tomu vybrat. Jasně, že asi moc v zimě nevyužiju adaptéry pro sedačku a kočárek, ale na jaře a v létě snad ano… aspoň doufám. A tak si nevím rady. Chtěla bych co nejbezpečnější autosedačku podle ADAC testů - nejvíc se mi líbí Maxi Cosi (ale nebráním se ani Romerce atd.). Ale podmínkou je isofix a kompatibilita s námi vybraným kočárkem.
Pro MC Cabriofix je možná základna FamilyFix s isofixem? A s adaptéry bude s Cameleonem kompatibilní?
Děkuju za rady! ![]()
Je to, jak píšete. MC FamilyFix + MC CabrioFix + adaptéry na Bugaboo
Základna lze pak použít pro hmotnostně navazující autosedačku MC Pearl.
@SlaJa Děkuju moc
Já si právě nebyla jistá, protože jsem někde tu vyčetla, že snad jde jen ta základna easybase nebo jaká… ale raději bych tu FamilyFix. Ještě jednou děkuju!
Na Bugaboo jsou adaptery na MaxiCosi Cabriofix, jine znacky mozna taky, ale jista si nejsem.
A do auta zakladnu, pokud trvas na isofixu. My jezdime jen na pasech a sedacka drzi dobre
@Petulinaxx píše:
Na Bugaboo jsou adaptery na MaxiCosi Cabriofix, jine znacky mozna taky, ale jista si nejsem.A do auta zakladnu, pokud trvas na isofixu. My jezdime jen na pasech a sedacka drzi dobre
Jojo, na isofixu trvám, máme ho v autě, a tak proč ho nevyužít, že. Jezdíme hodně dálky (za půl roku máme naježděno 20 tis. km), takže chci co nejvyšší bezpečnost. Základna je jasná, spíš mi šlo o to, jaká… a FamilyFix jde, takže super ![]()
@LaBaM píše:
Jojo, na isofixu trvám, máme ho v autě, a tak proč ho nevyužít, že. Jezdíme hodně dálky (za půl roku máme naježděno 20 tis. km), takže chci co nejvyšší bezpečnost. Základna je jasná, spíš mi šlo o to, jaká… a FamilyFix jde, takže super