Autosedačka s isofixem na Bugaboo Cameleon

1505
25.9.12 09:48

Autosedačka s isofixem na Bugaboo Cameleon

Ahoj holky :-)

V na přelomu roku čekám svoje první miminko, a tak se bavím vybíráním výbavičky. Jako kočárek jsme vybrali Bugaboo Cameleon. Jenže teď nevím, jakou autosedačku k tomu vybrat. Jasně, že asi moc v zimě nevyužiju adaptéry pro sedačku a kočárek, ale na jaře a v létě snad ano… aspoň doufám. A tak si nevím rady. Chtěla bych co nejbezpečnější autosedačku podle ADAC testů - nejvíc se mi líbí Maxi Cosi (ale nebráním se ani Romerce atd.). Ale podmínkou je isofix a kompatibilita s námi vybraným kočárkem.

Pro MC Cabriofix je možná základna FamilyFix s isofixem? A s adaptéry bude s Cameleonem kompatibilní?

Děkuju za rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
430
25.9.12 10:39

Je to, jak píšete. MC FamilyFix + MC CabrioFix + adaptéry na Bugaboo :) Základna lze pak použít pro hmotnostně navazující autosedačku MC Pearl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
25.9.12 10:45

@SlaJa Děkuju moc :kytka: Já si právě nebyla jistá, protože jsem někde tu vyčetla, že snad jde jen ta základna easybase nebo jaká… ale raději bych tu FamilyFix. Ještě jednou děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.9.12 12:25

Na Bugaboo jsou adaptery na MaxiCosi Cabriofix, jine znacky mozna taky, ale jista si nejsem.

A do auta zakladnu, pokud trvas na isofixu. My jezdime jen na pasech a sedacka drzi dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
25.9.12 12:37
@Petulinaxx píše:
Na Bugaboo jsou adaptery na MaxiCosi Cabriofix, jine znacky mozna taky, ale jista si nejsem.A do auta zakladnu, pokud trvas na isofixu. My jezdime jen na pasech a sedacka drzi dobre

Jojo, na isofixu trvám, máme ho v autě, a tak proč ho nevyužít, že. Jezdíme hodně dálky (za půl roku máme naježděno 20 tis. km), takže chci co nejvyšší bezpečnost. Základna je jasná, spíš mi šlo o to, jaká… a FamilyFix jde, takže super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.10.12 08:51
A navic si na tu family fix muzes pak jen koupit vetsi autosedacku maxi cosi pearl a nemusis kupovat novy adapter na isofix. Super volba, mame ji taky a jsem velmi spokojena!!! :pankac:
@LaBaM píše:
Jojo, na isofixu trvám, máme ho v autě, a tak proč ho nevyužít, že. Jezdíme hodně dálky (za půl roku máme naježděno 20 tis. km), takže chci co nejvyšší bezpečnost. Základna je jasná, spíš mi šlo o to, jaká… a FamilyFix jde, takže super :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.2.16 09:22

Foto

Nemáte někdo foto Bugaboo s autosedačkou cybex eton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí