Autosedačka Chicco X-pace

Máte zkušenost s Chicco X-Pace Isofix?

Přidejte zkušenost s Chicco X-Pace Isofix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
29.8.12 21:12

My máme tmavěmodrou, máme ji asi měsíc a zatím jsme spokojeni. Dá se polohovat asi do 4 poloh, potah mi připadá dost kvalitní. Takže za nás zatím ok, za dobrou cenu. instalace do auta mi nepřipadá o nic složitější než u vajíčka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.8.12 08:37

Diky holky za koment, tak jsem rozhodnuta do ni jit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.11.12 15:31

Tak jsem ji dneska koupila..holky co ji máte jste s ní spokojené? vidíte nejaké chyby? vyplatí se koupit letní potah? zda se mi že je ted ted origoš dost hrubý takže by s malého v létě lilo.. :think:

• Citovat
  • Upravit
4817
26.11.12 08:45

Tak já bych byla spokojená, ale malému je 14 měs. a připadá mi, že se tam do 3 let prostě nemůže vdjít, už teď to má tak akorát. Snad není menší než jsou ostatní v téhle kategorii :nevim: Letní potah nemáme a teď ho ani neřešíme, uvidíme v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misha1471
6.12.12 11:42

Chci se zeptat, zda má dítě dostatečně krytou hlavu? Přijde mi, že ty bočnice jsou dost nízké kolem hlavičky??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7159
7.12.12 08:25
@misha1471 píše:
Chci se zeptat, zda má dítě dostatečně krytou hlavu? Přijde mi, že ty bočnice jsou dost nízké kolem hlavičky??? :nevim:

jsou nižší, pokud chcete větší ochranu hlavy poohlédněte se jinde, třeba Besafe IZI Comfort, Maxi-cosi Tobi, Rubi, Römer King plus,,, ty mají větší opěrky hlavy a hlubší bočnice, jsou tedy bezpečnější, ale i dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
17.2.13 14:41

Ahoj, mohu se zeptat zda v chicco X pace se dítě nepotí? Přijde mi, že Key 1 XP má lepší cirkulační systém :think: :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.2.13 08:05

@Purelily skořepina na Chicco Key 1 a X-Pace je úplně stejná, změna je pouze na polstrování, na Key 1 je na zádech 1 vrstva, kdežto na X-Pace jsou 2 vrstvy polstrování, takže je to na zádech měkčí, to je jediný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.4.13 13:34

Ahoj, můžu se zeptat? Zvažuji koupi X-pace, ale včera jsem na ní koukala v obchodě a přijde mi základna relativně nízká. Oproti sedačkám Römer, Maxi cosi a ostatním. Potřebuji, aby malá viděla z auta ven, tak aby byla základna vysoká. Nevím, zda se mi to jen zdálo, nebo je základna opravdu nízká. Můžete mi prosím některá změřit, jak vysoko od země dítko sedí??? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.4.13 14:51

@LentilkaLeni u Chicca X-Pace sedí dítě cca 17cm vysoko, u Kinga cca 20cm a u Tobi cca 25cm, záleží jak máte velké auto, pokud je menší, tak raději nižší sedačku, abyste nemlátila dítěti hlavou o horní hranu dveří, pokud velké auto, tak můžete vyšší sedačku.
Jinak malé dítě na roce určitě nebude koukat ven z auta do boku, ale spíše dopředu, a navíc většinu cest prospí, a starší už zase bude vyšší, takže koukání z okýnka není asi nejdůležitější parametr při výběru sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.4.13 14:53

Děkuji moc, takže myslím, že pro fabii (nekombíkovou) bude Chicco ideální, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.4.13 16:55

@LentilkaLeni určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.4.13 20:28

Potah

Nevite nekdo, kde se da sehnat nahradni/letni potah na tuhle sedacku nebo jestli na ni sedi nejaky univerzalni?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.4.13 07:55

@Petulinaxx originál letní potah Chicco nemá, dají se použít univerzální, třeba Emitex, ale ty univerzální nesedí nikdy moc dobře, navíc je tam složitější protahování pásů,
pak je lepší koupit třeba chladící vložku, která se lehce nasadí:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.4.13 12:48

@steeve Diky za odpoved, vyzkousim nejaky ten univerzalni, nejde mi o chlazeni, jako spis o neustale prani potahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí