Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco X-Pace Isofix?
Přidejte zkušenost s Chicco X-Pace IsofixChicco X - Pace je modernizovaná Chicco Key 1- korpus je stejný jen se změnilo polstrováním, a na Chicco Key 1 zde najdete mnoho odpovědí, z bezpečnosti je dobrá, má 3*
Ahoj, zkušenost sice nemám, ale viděla jsem jí na vlastí oči a je fakt moc pěkná… chystáme se jí brzy kupovat v barvě paprika a je krásně sytá. Prodavačka nám jí vychválila a hlavně se mi zdálo sedátko oproti jiným autosedačkám širší, což mi přišlo i pohodlnější a praktičtější že s malou poroste. Polstrování určitě měkčí než předchozí chicco key 1… jinak bezpečnost prý dobrá už i tim, že neni skládaná jako autosedačky který jsou už kombinovaný pro třeba 2 věkový kategorie. Snad ti to trošku pomohlo… ![]()
Ahoj, jo jooo je polohovatelná z úplnýho sedu až do pololehu — já nevim teď z hlavy, ale třeba 4 polohy má. Máme jí už nějakou dobu a jsem s ní fakt spokojená. Je krásná a za dobrou cenu myslim, malý se v ní líbí a vydrží v pohodě i delší cestu. Jednou rukou jí když usne napolohuju a hezky si tam spinká skoro jako ve vajíčku. Fakt doporučuju! ![]()
@kacccula píše:
Ahoj, jo jooo je polohovatelná z úplnýho sedu až do pololehu — já nevim teď z hlavy, ale třeba 4 polohy má. Máme jí už nějakou dobu a jsem s ní fakt spokojená. Je krásná a za dobrou cenu myslim, malý se v ní líbí a vydrží v pohodě i delší cestu. Jednou rukou jí když usne napolohuju a hezky si tam spinká skoro jako ve vajíčku. Fakt doporučuju!
no cena je dobrá..teda ta bez isofixu..ta jen na ty pásy..taky o ní uvažuju..aleprávě nikde nepíšou jestli je polohovatelná, tak to jsem ráda, že je..
Koupili jsme ji a koupe uzasna…sedacka naprosto dokonala, je krasn epolohovaci, kdyz mala usne je jak v evajicku…sedi si jak kralovna, muizu jen doporucit
My máme bez isofixu na pásy za necelý 3tis… — montáž je prý (říkal přítel) na dýl, tak jí necháváme pořád v autě. Pásy na ní jsou pevný a dobře polstrovaný a neni tvrdá. Máme jí v červené barvě a je přesně jako na obrázkách na netu. Viděla jsem jí v obchodě kde jsme kupovali i v černý a tm. modrý a taky je moc pěkná. Jestli váháte tak nemusíte.. ![]()
Kamoska rikala ze se jeste podiva na nejake v anglii, mají tam nesrovnatelne ceny, ale kdyby neco, tak urcite vemem tuhle..jdu setrit ![]()
Tak za me montaz slozita neni, taky mame bez isofixu, chce to cvik
mame tu sedou ![]()
Smurfka: šetři
stojí za to. Ještě musim holky napsat, že jsem naší malou zkoušela posadit do jiných sedaček stejný věkový - resp. váhový kategorie a tahle mi oproti jiným přijde prostorná, podsedák je širší a celkově fakt prostornější a nestísněná, tažke když by jste měla některá větší silnější díťátko tak se nemusíte bát, že bude malá a nepohodlná.
@alchien píše:
Tak za me montaz slozita neni, taky mame bez isofixu, chce to cvikmame tu sedou
divala jsem se na to na youtube a taky mi to nepřijde složité..víc si myslím se zapotím u vajíčka:o)))
já bych chtěla tu tmavěmodrou.. ![]()
@kacccula píše:
No tak já to nezkoušela montovat, ale znáte chlapy…
no ten můj ještě ani vajičko nemontoval, dycky to dělám já, nevim jestli by se s tím popral kdyby jel někam s malým sam ![]()
Ahoj, máte některá zkušenosti s touto autosedačkou?