Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, nemáte některé zkušenost, jaká autosedačka je vhodná do malého autíka Peugeot 206? Podotýkám - 3dveřák…Máme v rodinném autě kvalitní Recaro, ale na mé občasné ježdění malým drakem se mi teda fakt přendavat sedačku nechce…
@iiiv píše:
@sisi 1111 a váhová kategorie?
Malá má 10 kg, rok a půl.
Tam pásne každá… ![]()
Měla jsem tam Romer Kid Fix a ted tam je jiná…
@Lenka512 píše:
Tam pásne každá…
Měla jsem tam Romer Kid Fix a ted tam je jiná…
A ty máš také tohle autínko?
Ja mam taky 206ku a 17 mesicni dceru vozim v Römer king plus. Jsem naprosto spokojena. Jen ja mam 5dverak.
@niikkii píše:
Ja mam taky 206ku a 17 mesicni dceru vozim v Römer king plus. Jsem naprosto spokojena. Jen ja mam 5dverak.
To je právě ono - ten 3dveřák bude asi boj, proto mě zajímají i názory ohl. tohoto
. Přítel na mě tlačí, ať to prodám, že je to zbytečný a jezdím Sharanem, ale nejsem tak vyježděná, abych sedla do většího auta a drandila sama s prckem - srab no
Ale to já nechci, když potřebuji někam honem, honem, tak je to fajn, všude se vejdu ![]()
@sisi 1111 hele toho sharana bych se nebála, hlavně je z toho lepší výhled a rozhodně to bude bezpečnější
Prodej a kup větší i pro sebe
Jinak lépe se mi řídí velká auta - malá auta jsou nestabilní, nesedí na silnici,.. Takže bych se tedy Sharana nebála..
@iiiv píše:
@sisi 1111 hele toho sharana bych se nebála, hlavně je z toho lepší výhled a rozhodně to bude bezpečnější
Je pravda, když někam jedeme, tak mě přítel doslova strčí před hotovou věc -,,a teď řídíš" a jede se fakt pěkně, ale sama se bojím - doufám, že zatím ![]()
Holky, tak jak, máte ještě někdo s 3dveř. 206tkou zkušenosti?? Nebo to je fakt zbytečnost…
@sisi 1111 píše:
A ty máš také tohle autínko?
Mám…a cpát dítě dozadu je fakt maso ![]()
Tak ta druhá sedačka je taky Romer…ale typ nevím- ale je připotanej už pásama přes sedačku. Sama ta sedačka nemá pásy na prcka…
@sisi 1111 já jsem měla 3 dvéřák teda jiný typ auta, ale bylo mi jasný, že se sedačkou to bude na prd, tak jsem ho prodala a ted mám 5ti dveřový, to jsem teda nemusela kupovat, ale to už je jiná věc, každopádně pokud máš možnost jezdit s větším a bezpečnějším autem, tak bych neváhala a hezky si na to velký auto začala zvykat ![]()
@sisi 1111 takovouhle nějakou tam ted máme - je jen záložní na ježdění do školky
@sisi 1111 jojo, druhý auto máme Forda S-Maxe.
A je pravda, že s Peugeoutem zaparkuješ všude ![]()
Ale já jezdím spíše Fordem, přijde mi to bezpečnější… ![]()