Autosedačka neexistuje?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
29.1.14 11:14

autosedačka neexistuje?

Dobrý den, nedavno jsem na netu narazila na obrázek autosedačky od Maxi Cosi, ale co si pamatuju tak tahle firma přesně tuto autosedačku nevyrábí, je jí dost podobná CabroFix, tak sem se podívala na oficiální stránky www.maxi-cosi.com a žádná taková co jsem našla tak není…dost mi to vrtá hlavou, a tak přikládám obrázek autosedačky, která vlastně ani neexistuje, nebo ano?
Jak to vidíte vi? Autosedačka mne hodně zaujala ale jak si ji mohu pořídit? :/ Prosím poradte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
29.1.14 11:17

A čím přesně tě zaujala když o ní nic nevíš?? :think: Maxi-cosi Mico.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
29.1.14 11:21

@Krkael Me treba zaujala striskou. Je pro americky trh: http://www.maxi-cosi.com/…ar-seat.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.14 11:22
@Krkael píše:
A čím přesně tě zaujala když o ní nic nevíš?? :think: Maxi-cosi Mico.

Tak když je od Maxi cosi tak bych od ní očekávala asi skoro to samé co od CabroFix ne? Jen mě zaujala spíše vzhledem, je o dost větší než CabroFix, tudíš i o torchu bezpečnější ;) Ale v dotazu jde hlavně o to jestli ta autosedačka vůbec existuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.1.14 11:22

@Cuddy Nj, tak jedna věc je „design“ a druhá bezpečnost a vlastnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.1.14 11:25
@Elíšáček píše:
Tak když je od Maxi cosi tak bych od ní očekávala asi skoro to samé co od CabroFix ne? Jen mě zaujala spíše vzhledem, je o dost větší než CabroFix, tudíš i o torchu bezpečnější ;) Ale v dotazu jde hlavně o to jestli ta autosedačka vůbec existuje ;)

tak právě že zrovna bezpečnější není, MC Mico má z bezpečnosti 3 *, kdežto Cabriofix má 4 * a Cabriofix s isofixovou základnou má dokonce 5 *
a druhá věc, prodává se v americe, není určena pro evropský trh, takže nemá ani evropskou homologaci

Příspěvek upraven 29.01.14 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
@Krkael píše:
@Cuddy Nj, tak jedna věc je „design“ a druhá bezpečnost a vlastnosti…

Jeste me zaujalo, ze ma opoti evropskym 5 ti bodovy pas. A barvy jsou tedy uplne nekde jinde, letos se jim na cabriu moc nepovedly. Ale neboj, neletim ji koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Elíšáček píše:
Tak když je od Maxi cosi tak bych od ní očekávala asi skoro to samé co od CabroFix ne? Jen mě zaujala spíše vzhledem, je o dost větší než CabroFix, tudíš i o torchu bezpečnější ;) Ale v dotazu jde hlavně o to jestli ta autosedačka vůbec existuje ;)

Samozřejmě že existuje, však jsem ti napsala co je to zač… Koupit si j můžeš třeba na ebay - http://www.ebay.com/sch/i.html?… Není pro CZ trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.14 11:27

Tak dekuji všem za komenty i názory :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.1.14 11:28
**"@Cudd

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
29.1.14 11:30
@Krkael píše:
No, mně by žádná čučavá neprošla, nehodí se to k interiérům aut :roll: Jinak teda co se týče 5ti bodových pásů, tak nevím, v protisměrné mi to nepřijde jako něco extra důležitýho, ale já teda nejsem expert.

Mne by neprosla (a sama bych v zivote nekoupila) ruzova v 2 a 3 kategorii, ktera zustava v aute. Ale jako vajicko by snad proslo. 5-ti bodovy pas ma treba romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.14 11:32
@Krkael píše:
No, mně by žádná čučavá neprošla, nehodí se to k interiérům aut :roll: Jinak teda co se týče 5ti bodových pásů, tak nevím, v protisměrné mi to nepřijde jako něco extra důležitýho, ale já teda nejsem expert.

Vím že je to totální zbytečná blbost, ale mě taky zaujalo jak většina sedaček z ameriky/anglie má takové ty zacvakávací plasotvé „věci“ :D že si díky tomu nějaké šikovné dítko nemůže sundat ty pásy z ramenou ale většina autosedaček na čr trhu to nemá :) To je jen taková blbost vím, ale třeba mě by se to hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
29.1.14 11:36

@steeve OT, díky, diskuze o sedačkách projíždím ráda, hlavně pokud se tam objeví Váš příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.1.14 11:37

@Elíšáček právě evropská homologace nedovoluje přídavné spony na pásech, je to kvůli záchranářům, aby co nejrychleji vyndali dítě ze sedačky pokud se něco stane, aby tam byl pouze jeden centrální zámek.
v americe mají jiné normy, tam mají povoleny i ty druhé spony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.14 11:40
@steeve píše:
@Elíšáček právě evropská homologace nedovoluje přídavné spony na pásech, je to kvůli záchranářům, aby co nejrychleji vyndali dítě ze sedačky pokud se něco stane, aby tam byl pouze jeden centrální zámek.
v americe mají jiné normy, tam mají povoleny i ty druhé spony

Tak děkuju za rady, tohle jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí