Dobrá autosedačka 9-36 polohovatelná?

1266
23.1.14 18:45

Dobrá autosedačka 9-36 polohovatelná?

Ahoj, chci se zeptat, zda taková vůbec je? Máme nyní druhé auto a nechtějí se nám sedačky přehazovat. Ve starém autě máme kat.9-18 (Romer), do nového auta jsme chtěli pořídit bud stejnou nebo větší 9-36 (prcek má zatim asi 12kg), ale většinou se nedá tato sedačka polohovat, což se mi zrovna nelíbí, jelikož prcek při delší cestě usne a aby spal předkloněnej dopředu je pro mě hrozná představa. V létě taky plánujem cestu do Chorvatska, takže to je potřeba, aby spal pohodlně. Poraďte, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
23.1.14 18:52

Já mám takový pocit, že takhle kategorie ani polohovatelna moc není. Proste bych koupila stejnou, nebo tuto kategorii s tim, ze to bude náhradní sedačka a do toho chorvatska pojedete s Romerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.1.14 19:37

My mame cybex pallas 2fix a jsme spokojeni a polohovat jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.1.14 19:39

Já mám BeSafe a ta jde polohovat taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
23.1.14 19:39

@lussinka1984 Cybex Pallas 2 je polohovatelná, Autosedačk Snug také máme obě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.14 08:56

@lussinka1984 mnohé sedačky 9-36 polohovatelné jsou, ale je vždy méně než u kat. 9-18,navíc ty 9-18 se dají polohovat kdykoliv za jízdy, 9-36 většinou před jízdou, za jízdy to nejde, takže pokud častěji cestujete a prcet hodně spí, tak je lepší jít do 9-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.1.14 11:43

Pallas 2fix jde polohovat i za jizdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
24.1.14 12:45

@janciii A jste s ní spokojeni? Mě se ten pult nějak nezdá, nevim.. přijde mi tam to dítě pak moc utěsněný, aby se mi tam nevztekal, když na to není zvyklý.. není mu tam v létě hic? Možná melu nesmysly, tak se kdyžtak nezlobte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.14 13:15
@janciii píše:
Pallas 2fix jde polohovat i za jizdy :-)

tuto a obdobné sedačky s pultíkem nemůžete polohovat za jízdy, protože aby se dala napolohovat musí se povolit pás, které drží ten pultík, tedy ho rozepnout, nebo alespoň povytáhnout, a to se za jízdy nesmí, rozhodně to není bezpečné, takto manipulovat se sedačkou za jízdy
Kdežto klasické sedačky, které mají vnitřní pásy a ty drží dítě a jiný pás drží sedačku( nebo isofix), tak ty se za jízdy polohovat dají, ale většinou je to u kat. 9-18, u těch 9-36 je to minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
25.1.14 09:04

A nemáte někdo ještě tuhle, abych věděla jak na tom je? EVOLVA 1-2-3 PLUS RÖMER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.1.14 19:42

Dobry den, snad nebude zakladatelce vadit, kdyz se sem vtirnu s dotazem. Mame 3 deti,2 uz odrostlejsi a malou 20 mesicni. V aute jezdi uprostred, kde je ta autosedacka manzelem prikurtovana napevno, protoze tam mame pas pouze pres bricho. Mame autosedacku 9-18 kg. Mala roste a budeme porizovat tu vetsi autosedacku 9-36 kg. Jsou to sedacky, ktere se pridelavaji pasy v aute. Chci se zeptat, jestli se dela sedacka v teto vahove kategorii,,ktera ma vlastni pasy. Abychom ji mohli dat znovu doprostred napevno. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.1.14 22:59
@janciii píše:
My mame cybex pallas 2fix a jsme spokojeni a polohovat jde :-)

@lussinka1984 Tak tak. A jsem nesmírně spokojena, daleko vice než s opevovanou roemer safefix. Polohovacíje dost podobne. Navíc v roemeru byl starší do 3leta mladsi jezdi stale pod pultem. Jsou stejně velci, uplne. navic vim, ze do kinga uz mladyho nedam…testy ma perfektni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.1.14 23:07

Jo, jinak malej jezdil pouze s napolohovanou dokud bylmaly a ted zas jezdi pouze v sede i tak spi. Jsem neskonale vdecna, ze muze byt pod pultem, jel jakož on narozdil od brachy tech 15kg nema, a nevim jak bych to resila…
Pultik miluje, napr. Letošní dovolena 1500km tam a 1500zpet to opravdu prověřila maximálně..kez by i starší mohl mit pult.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.5.25 09:19

Avionaut má dobrá sedadla

Sedačky Avionaut doporučuji, syn má model Pixel pro, ale jsou v různých velikostech a všechny jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí