Autosedačka Recaro, 9-36 kg

1034
20.1.14 20:32

autosedačka recaro

Holky máte někdo zkušenost s touto sedačkou, přítel dotáhl domů starší model pro 9-36kg, není tam nějaká extra velká polstrace, tak nevím, navíc tuto značku neznám, tak kdyby jste měla některá jakékoliv poznatky sem s nima děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Recaro Privia?

Přidejte zkušenost s Recaro Privia
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bunny puella
20.1.14 20:35

Máme ji ještě pod původním názvem Storchenmule a super. Drží, stále jak nová a máme ji 4 roky.

• Citovat
  • Upravit
1034
20.1.14 20:42
@Bunny puella píše:
Máme ji ještě pod původním názvem Storchenmule a super. Drží, stále jak nová a máme ji 4 roky.

Děkuji, mě se právě nepozdávalo to polstrování, vlastně jen molitan a není tam ani takový ten podhlavník nebo jak to nazvat :oops:,ale tak hlavně jestli máte dobrou zkušenost tak to bude asi v poho, ještě jednou dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
20.1.14 20:44
@belik píše:
Dnepozdávalo to polstrování, vlastně jen molitan a není tam ani takový ten podhlavník nebo jak to nazvat :oops:,ale tak hlavně jestli máte dobrou zkušenost tak to bude asi v poho, ještě jednou dík :kytka:

my teda opěrku hlavy máme i boční. Najdu ti, jakou máme my.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
20.1.14 20:45

Tuhle máme. Prý to je předchůdce recaro…aspoň to nám tvrdili :nevim:

http://www.zbozi.cz/…tarlight-sp/

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
20.1.14 20:46

Jukla jsem na recaro a příjde mi úplně odlišná. Ten podhlavník je fakt takový mělký :think:

• Citovat
  • Upravit
1034
20.1.14 20:56
@Bunny puella píše:
Tuhle máme. Prý to je předchůdce recaro…aspoň to nám tvrdili :nevim:http://www.zbozi.cz/…tarlight-sp/

Tož to je ale naprosto luxusní sedačka, proti té co mám momentálně na chodbě, právě na ní není nic, jenže na mě se nedá a šetří se na takové důležité věci :twisted: budu muset říct jeho ségře atˇmu něco řekne jelikož já už nemám sil :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
20.1.14 21:00

@belik můj muž chtěl taky šetřit, že je to zbytečný, ale nedala jsem se. Druihou sedačku máme Cybex a to je taky super.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
20.1.14 21:03

Tuhle Cybex máme:

http://www.zbozi.cz/…gray-rabbit/

já prostě chci bytelný polstrování a provedení hlavně na boční náraz. Manžel pořád tvrdí, že když to narve náklaďák do naší Felicie, tak nepomůže ani super autosedačk. aJá s tím nesouhlasím. Ale nechal mě si prosadit svůj názor a koupili jsme to, co jsem si myslela, že bude dobrý. A jsme s nima maximálně spokojení.

• Citovat
  • Upravit
1034
20.1.14 21:06
@Bunny puella píše:
Tuhle Cybex máme:

http://www.zbozi.cz/…gray-rabbit/

já prostě chci bytelný polstrování a provedení hlavně na boční náraz. Manžel pořád tvrdí, že když to narve náklaďák do naší Felicie, tak nepomůže ani super autosedačk. aJá s tím nesouhlasím. Ale nechal mě si prosadit svůj názor a koupili jsme to, co jsem si myslela, že bude dobrý. A jsme s nima maximálně spokojení.

Ta je taky moc pěkná, já schválně zítra vyfotím tu naši, tedˇse teda snažím všechno co šlo sundat vyprat, tak bych fotila jen tu kostru, ale zítra se myslím teda nasmějeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
20.1.14 21:11
@belik píše:
Ta je taky moc pěkná, já schválně zítra vyfotím tu naši, tedˇse teda snažím všechno co šlo sundat vyprat, tak bych fotila jen tu kostru, ale zítra se myslím teda nasmějeme :lol:

super, nafoť. Ti pošlu v SZ fotku naší „úžasný“ autosedačky, kterou koupil manžel. :roll: Jsem se zhrozila, dítko jsme v ní vezli párkrát a já pak rezignovala, že za ty nervy mi to nestojí. Pásy se kroutily, nedržely, sedačka mělká, žádná ochrana hlavy…hrůůůůza…marketová autosedačka za 900.- už nikdy.

• Citovat
  • Upravit
1034
20.1.14 21:16
@Bunny puella píše:
super, nafoť. Ti pošlu v SZ fotku naší „úžasný“ autosedačky, kterou koupil manžel. :roll: Jsem se zhrozila, dítko jsme v ní vezli párkrát a já pak rezignovala, že za ty nervy mi to nestojí. Pásy se kroutily, nedržely, sedačka mělká, žádná ochrana hlavy…hrůůůůza…marketová autosedačka za 900.- už nikdy.

Tak to bude něco na ten způsob, jěště s tím, že tam ani pásy nejsou, zřejmě jen ten normální v autě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
20.1.14 22:34

My máme pro všechny 3 děti sedačky Storchenmuhle,2 mají 9-36 a starší už 15-36.Recaro je dražší, ale vypadají téměř stejně.
Jsme spokojení a děti taky, sedí se jim v nich dobře. My jsme právě pro syna tu 15-36kg dostali, nějakou obyč, když jsme potřebovali tu jeho pro mladšího a on si stěžoval, že ho bolí zadek i po krátký jízdě, tak jsme jí zase koupili od Storchenmuhle.
V těch 9-36kg je skvělá ta zmenšovací vložka, děti do ní šli kolem roku. A skvělý bočnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí