Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, kamarádka by potřebovala poradit. Je po třetí tehotná a řeší koupi většího auta. Nejvíc se jim líbí Ford S max nebo Galaxy. Ale nebrání se dalším návrhům, nejlépe s reálnou fotkou. děkuje všem za názory a případné fotky ![]()
Jsme ve stejne situaci a ford je pry dost poruchovy. Nám se celkem líbí VW sharan nebo jak se to píse. Nebo potom holt zkoušet jaky auto je širší tou prostřední sedačkou a nemusí byt tři plnohodnotný. To je zaručeně mercedes GL. My jeste teda nezkousela do auta vajíčko, ale kdyz jede tchyne nebo mamka s nama, vejde se dozadu k dětem v pohode.
My mame Dacii Duster a spokojenost maximalni. Je korunovana mezi 32 aut pro 3 autosedacky.
Máme VW Sharan a je to super autíčko
Forda bych raději vynechala ![]()
Mám sice jen dvojčata, ale občas vezu bráchu s dítětem a jezdím VW Sharanem, nemá chybu! Dozadu nacpu kočár i dva psy. Taky se dá dozadu dát další řada sedadel, když už není potřeba kočár. A hlavně- VW mají super motory, auto perfektně sedí na silnici, prostě pro mě tohle byla dobrá koupě! Foto nemám, to najdeš na netu všude! A ty tři sedačky se tam vejdou fakt královsky. ![]()
@Agrimonia ty mas dvojky chtela by si do nasi skupinky? Pisnu Micce a ona te prida
Jedem v ponekud mensim rozpoctu, ale suprove nam slouzi Citroen Grand Picasso,
mame verzi se sklopenymi sedackami ve treti rade (v kufru), a prostredni rada ma tri plnohodnotne sedacky. Deti vozime momentalne 2× sedacka 15-36 a 1× 9-18 kg
je tam dost prostoru mezi predni a zadni radou k nasedani a nemuzeme si stezovat
A cayenne je sice krásný ale s tím obsahem co mají v nabídce prý raději ne ![]()
Máme Mazdu CX9, v pohodě se tam vlezou 3 autosedačky a je to hodně prostorné auto. Ale záleží jaké autosedačky dozadu kamarádka chce. Do Fordu Mondea jsme v pohodě dali vajíčko Maxicosi a 2 Romerky 9-18kg, ale 1 Romerka 9-18kg a 2 Romerky 15-36kg už ne a šli jsme do většího auta. U nás byl Ford naprosto bezporuchové auto, známí mají Galaxy a jsou taky moc spokojení.
My máme forda focuse combi a spokojenost. Dozadu se tři sedačky vejdou. Každý auto je poruchový když narazíš na blbej kus.
Taky chci auto - vzadu prostorne, na tri regulerni plnohodnotne autosedacky s isofixem. Ted 9-18 a 2 15-36. Potom 3× 15-36.
Zadne podsedaky. A pristupne volne i pro dite, aby se mohlo samo pripoutat. Nic natěsno.
No je to boj.
U mě zatím vede Sharan, ale ten posledni typ. Kvuli posuvným dveřím. Super přístup na zadní sedačky i k prostřednimu cestujícímu.
Nebo VW Touareg. Jen jsem nezkousela, realne misto vzadu.
A libi se mi volvo xc 60 a xc90. Ale vůbec jsem nenašla žadné testy na netu.
Zatím se rozhlížime. Reálně to budeme řešit v létě.
Nakonec jsem se zapsala a vstoupím do diskuze osobně. ![]()
Sedačky máme maxi cosi, až přibude vajíčko tak to bude od každé jedna, tobi, robi a vajíčko
jen nechápu ty rozměry aut. Původně jsme chtěly mondeo jenže pak přišlo třetí, takže jsme musely změnit plán, ale když koukám na šířku interiéru tak je to nemlich to samé jak u mondea tak u S Maxe