Auto pro 3 sedačky, Ford S max nebo Galaxy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
20.1.14 21:34
@Skorotrojmama píše:
Zrovna na Sharana koukám. Stránka s rozměry. http://www.vybermiauto.cz/…chnicka-data#…

Toho ma kamoška. Má tři děti. Vidim ji každý týden. Tam strach nemam :palec: a ty dveře jsou pecka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.1.14 21:37
@andatko píše:
Ta se mi taky libi. Vic tedy cx7, ale asi je malá co? No zatím jsem koukla jen na pár aut. A toho Sharana rv 2011 a výš mám ověřeného.
Který splňuje vše. Zbytek má mouchy nebo nedostatky. :think:
A hodně jsem jich nezkoumala tak detailně. Spíše se držím toho seznamu, který jsem sem vkládala.

my jsme hodně chodili a zkoušeli zda se opravdu autosedačky vlezou. Do VW jsme nechtěli jít, kdyby jsme nedostali dobrou cenu na Mazdu tak jsme šli do Volva xc90, tam se mi líbí, že ty novější mají integrované autosedačky pro větší děti. Ale je jasné, že každý máme jiné požadavky a něco jiného se nám líbí. Ať dobře vyberete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:40
@andatko píše:
Toho ma kamoška. Má tři děti. Vidim ji každý týden. Tam strach nemam :palec: a ty dveře jsou pecka. :dance:

Jj to se mi taky líbí, ale ten sharan už tolik ne, bohužel, pravděpodobne to bude S max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
20.1.14 21:44
@jitule_b píše:
my jsme hodně chodili a zkoušeli zda se opravdu autosedačky vlezou. Do VW jsme nechtěli jít, kdyby jsme nedostali dobrou cenu na Mazdu tak jsme šli do Volva xc90, tam se mi líbí, že ty novější mají integrované autosedačky pro větší děti. Ale je jasné, že každý máme jiné požadavky a něco jiného se nám líbí. Ať dobře vyberete ;)

To jsi mi udělala radost. Volvo se mi líbí nejvíc. :palec:
Jen se bojím toho prostoru vzadu. Kolikrát by si řekl člověk, že auto jak kráva (pardon) a vzadu žadné místo a kufr nulový. :roll:
Ten Sharan má právě take ty integr. sedačky což mě zaujalo ;)

Díky. Nějak se s tím poperem. :mrgreen: jak říkam, ještě času dost. Chce to vše vidět na vlastní oči a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
20.1.14 21:47
@Skorotrojmama píše:
Jj to se mi taky líbí, ale ten sharan už tolik ne, bohužel, pravděpodobne to bude S max

Ja s ním ( S Max) párkrát jela a nejelo se mi s ním dobře. I když na pohled je celkem hezký. Ale bohužel mi „nesedl do ruky“
Držím palce ať to máte jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 21:49

@Skorotrojmama jojo přesně tak, hezčí tvary… Mě překvapil, že na to jaká to byla havárka tak manžel vylezl z jednou modřinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 21:52

Mě se líbila Toyota Verso, že to není taková velká potvora. Ale kufr o moc menší a autosedajdy na sebe přilepený a zapnout to bylo umění. Děti by to sami nezapnuly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
20.1.14 21:53

No je pravda, že ty dveře u Sharana jsou super, nemusíš mít strach, že děcka omlátí sousední auta nebo otevřou do cesty. A má i velký kufr.
Touran má velké dveře, takže se dobře nastupuje tam kde je dost místa je otevřít celé. Ale zase furt péruju kluky ať dávají pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 22:01
@andatko píše:
Ja s ním ( S Max) párkrát jela a nejelo se mi s ním dobře. I když na pohled je celkem hezký. Ale bohužel mi „nesedl do ruky“
Držím palce ať to máte jinak :palec:

My forda máme a vyhovuje nám. Proto zůstáváme věrni značce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 22:08
@renda micro píše:
@Skorotrojmama jojo přesně tak, hezčí tvary… Mě překvapil, že na to jaká to byla havárka tak manžel vylezl z jednou modřinou.

Smax byl auto roku tuším 2007. Tak je vidět že to ocenění bylo oprávěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
20.1.14 22:08

@Kacka2 me to spíše láká pro přístup do auta pro mě, k dětem. Je tam velký vstup ;)

@jitule_b koukám na tu cx9. Je pěkná. Moc. Jen nějak „nevěřím dle fotek“ že má vzadu tři isofixy. Opravdu i uprostřed máte isofix?
Na fotkách to opravdu není poznat. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.1.14 22:15
@andatko píše:
@Kacka2 me to spíše láká pro přístup do auta pro mě, k dětem. Je tam velký vstup ;)@jitule_b koukám na tu cx9. Je pěkná. Moc. Jen nějak „nevěřím dle fotek“ že má vzadu tři isofixy. Opravdu i uprostřed máte isofix?
Na fotkách to opravdu není poznat. Díky za info.

uprostřed nemáme isofix, jen krajní sedačky ;) ale nevím jak novější modely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 22:16
@andatko píše:
@Kacka2 me to spíše láká pro přístup do auta pro mě, k dětem. Je tam velký vstup ;)@jitule_b koukám na tu cx9. Je pěkná. Moc. Jen nějak „nevěřím dle fotek“ že má vzadu tři isofixy. Opravdu i uprostřed máte isofix?
Na fotkách to opravdu není poznat. Díky za info.

není to náhodou xc90

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.1.14 22:20
@Skorotrojmama píše:
není to náhodou xc90

není, volvo je xc90, mazda je xc9 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
20.1.14 22:23
@Skorotrojmama píše:
není to náhodou xc90

Na tu koukam až teď. :mrgreen: a ta má ty sedačky zase jinak. Než ta cx9. Tam by mohl být isofix i uprostřed. ;)

@jitule_b tohle je rok 2011 a jak říkám, nevypadá to. :nevim:
Chjo přitom ta by se mi líbila, takhle na pohled. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí