Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@-Nora- píše:
Do Cayenna se 3 sedačky nevejdou…@andatko
Vazne ne?
tak to mají špatné testy. A kamarád v něm vozi jen dvě a také mi tvrdil, že by tam tu třeti dal v pohode. ![]()
@Skorotrojmama na tu šiřku pozor. Ona neni tak směrodatná. Kolikrát při šiřce přes dva metry ( audi Q7) a ty tri sedačky tam nenarveš i kdyby jsem se snažila jak chtěla ![]()
Za mě peugeot 5008 je 7mi místný..za slušnou cenu a má panoramatickou střechu..
![]()
Příspěvek upraven 20.01.14 v 21:09
My máme Renault Espace, ale pozor na nafťáky, ty se rádi kazí… Takže jen v benzínu. Jinak velké, velice pohodlné, 3 řady sedaček, nebo poslední řadu vyndat a je ohromný kufr, kočárek + dětská kola + pes ![]()
@andatko Asi záleží jake mel, ja to zkoušela ted v tom novém, přijela znama s detma a chtela, abych ji hodila na nádraží a des, jeďte ze to bylo jen par stovek metru
…
Máme Mercedes Vaneo a je skvělé. V kufru výsuvnou plošinu-super. Vešel se tam dvojkočár bez skládání. ![]()
@andatko sice jsem to ted moc nepochopila, ale zrovna Q7 ma kamaradka a ma dcery 7 a 4 vozí ty velke operace sedačky auto jako kráva, ale ta 3sedacka no nevim
![]()
Treba do GLka se mi vešly 3 v pohode
My máme škoda romster a super auto prostorné 3 sedačky dozadu hezky vejdou, ve fabii jsme 3 měly hooodně natěsno, blbě se to poutalo atd. Romster je hodně prostornej máme benzínák a jsme spokojení.
NO pockej a jake konkretni sedacky? PRotoze urcite to neni, ze se vejdou v pohode jakekoli, pokud nejake, tak musis hoooodne vybirat.
Na to už se mi moc kývnout nechce, kbybych kývala manžel by určitě koupit trnsportéra po kterém tak touží ale to už je fakt moc velké
To je zvláštní fábie má rozměr zadních sedaček 138 cm, a roomster jen o centimetr víc
Stoprocentně vím, že se 3 sedačky vlezou do VW Touran i Sharan.
Naši mají Ford focus a tam silně pochybuju. Mám velký problém se dozadu doprostřed narvat já když jsou tam dvě sedačky 15-36 (Cybex Solution).
Do fokusee se vejdou ale hodně hodně namačkané a ještě musím silou zavírat dveře
Já jsem se velkého auta taky bála a teď jsem nadšená jak se v něm skvěle jezdí a ten prostor na dovču k nezaplacení.
To je přesně manželův argument. Dovolené. Jenže já si vůbec neumím představit s tím jezdit.