Auto pro 3 sedačky, Ford S max nebo Galaxy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
20.1.14 21:18
@-Nora- píše:
@andatko sice jsem to ted moc nepochopila, ale zrovna Q7 ma kamaradka a ma dcery 7 a 4 vozí ty velke operace sedačky auto jako kráva, ale ta 3sedacka no nevim :mrgreen: :mrgreen:
Treba do GLka se mi vešly 3 v pohode

To jsem myslela. Ze i kdyz to auto ma pres dva metry. Na sirku. Ze tam tři sedacky prostě člověk neda :think:

GL je pro mě moc velký, vypadá jako gazik :mrgreen:
Ale pisou v testu, že do ML ano, ale tomu taky nevěrim. :think: to má kamoška. Vozí jen jedno dítě a moc místa tam nemá.

Což je další věc. My nemame ani moc mista vzadu. Manzel kdyz ridi. Tak dcera 5let musi mit roztažene nohy. Před sebe je neda. Chuděra. Tak vzdy křičí: ať řídí máma. Ale to jen než vyroste i druha a bude křičet i druhá. Neni tam vůbec misto na nohy :zed:
A uprostřed ani nemame isofix. Takže třetí bych tam nedala ani nahodou. Bych se bála.
Ale já mám 6let starou X5. Chceme ji dat pryč. Kufr taky na prd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 21:18

Ahoj, máme na 3 děti S Maxe a spokojenost veliká, i děti se zapnou v pohodě.
Jenže teď máme auto po velký havárce v servisu a možná budeme mít půjčený Mondeo.
Nemáte někdo vyzkoušeno jestli se tam dají nacpat vajíčko Maxi Cosi a 2× Römer Kidfix 15-36kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
20.1.14 21:19

Máme seat alhambra je tam místa hodně i já se vlezu mezi dvě děti takže 3 sedačka určitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.1.14 21:19

Jo ještě dodam fabie měla krátké pásy a romster má hodně dlouhé pásy. romster je celkově širší i vevnitř. a ma jiné sedačky a jinak tvarovane jak fabie, ted v romsteru sedim s 2 ma holkama v zadu i já a v pohodě se vejdu,,stejne sedačky ve fabii a ja byla totalně nacpana mezi holkama jak sardinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:20
@renda micro píše:
Jenže teď máme auto po velký havárce v servisu a možná budeme mít půjčený Mondeo.
Nemáte někdo vyzkoušeno jestli se tam dají nacpat vajíčko Maxi Cosi a 2× Römer Kidfix 15-36kg?

Prosím tě, nebyla by fotka jak to vypadá když jsou vzadu sedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 21:20

@andatko Ta nova je skvělá X5. Mame ted asi 3-4 týdny a mista na nohy dost, ale opet ne na tři sedačky :nevim: ML ja nevim, ja chtela od manzela vždy GL :mrgreen: ja jsem bud na pidi auto - to krasu občas jemu :mrgreen: kdyz si chci vyrazit a svým jezdím gazikem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2960
20.1.14 21:21
@Skorotrojmama píše:
Do fokusee se vejdou ale hodně hodně namačkané a ještě musím silou zavírat dveře

No tohle je na prd. Ja chci, aby se děti mohly poutat samy. Aby tam bylo misto.
A hlavně málo auto má 3isofixy vzadu.
Sharan má snad i 4 tuším. :palec: tam mě lákají ty dvě místa vzadu navíc. Když přijede babička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.1.14 21:22
@renda micro píše:

dá, máme vyzkoušené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:23
@andatko píše:
@Skorotrojmama na tu šiřku pozor. Ona neni tak směrodatná. Kolikrát při šiřce přes dva metry ( audi Q7) a ty tri sedačky tam nenarveš i kdyby jsem se snažila jak chtěla :think:

já koukám práve na šířku interiéru, ale máš pravdu, náhodně jsem koukala na inzerát zrovna na q7, a tam bych tři sedačky nedala ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.1.14 21:25
@andatko píše:
To jsem myslela. Ze i kdyz to auto ma pres dva metry. Na sirku. Ze tam tři sedacky prostě člověk neda :think:

GL je pro mě moc velký, vypadá jako gazik :mrgreen:
Ale pisou v testu, že do ML ano, ale tomu taky nevěrim. :think: to má kamoška. Vozí jen jedno dítě a moc místa tam nemá.

Což je další věc. My nemame ani moc mista vzadu. Manzel kdyz ridi. Tak dcera 5let musi mit roztažene nohy. Před sebe je neda. Chuděra. Tak vzdy křičí: ať řídí máma. Ale to jen než vyroste i druha a bude křičet i druhá. Neni tam vůbec misto na nohy :zed:
A uprostřed ani nemame isofix. Takže třetí bych tam nedala ani nahodou. Bych se bála.
Ale já mám 6let starou X5. Chceme ji dat pryč. Kufr taky na prd. :roll:

zkus kouknout na tu Mazdu cx9, je hodně prostorná, má 7 míst což hodně používáme, když přijede návštěva, jeli jsme tak i s našima do Maďarska a všichni jsme se tam vešli i s golfkama v kufru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:25
@andatko píše:
No tohle je na prd. Ja chci, aby se děti mohly poutat samy. Aby tam bylo misto.
A hlavně málo auto má 3isofixy vzadu.
Sharan má snad i 4 tuším. :palec: tam mě lákají ty dvě místa vzadu navíc. Když přijede babička :palec:

Zrovna na Sharana koukám. Stránka s rozměry. http://www.vybermiauto.cz/…chnicka-data#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 21:28

@Skorotrojmama no bohužel momentálně máme spíš fotky jak to vypadá když to do S Maxe narve někdo z boku tak v 90ti km rychlosti. Čert ví kdy to bude opravený.
Jsou tam samostatný sedačky, v pohodě tam dospělý nebo dítě dá ruku, navíc má ten upínák kam se pás zacvakne napevno a vystrčený takže zapíná se to fakt parádně. My máme verzi že je isofix na všech 3 místech ale u starších to myslím nebylo. Což se mi hodí jelikož nastal boj o miminko a to prostě musí být uprostřed aby to bylo spravedlivý. Děti jsou hlavně nadšený že v autě v uličce můžou stát a před nimi je hrozně moc místa.
A co zajít k nějakýmu prodejci a rovnou vyzkoušet? Když jsme auto vybírali nikde s tím problém neměli.
Jo a pozor při výběru na jednu věc, vajíčko se třeba vejde ale už se nevejde ta kategorie 9-18kg tak na to myslet taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
20.1.14 21:29
@jitule_b píše:
zkus kouknout na tu Mazdu cx9, je hodně prostorná, má 7 míst což hodně používáme, když přijede návštěva, jeli jsme tak i s našima do Maďarska a všichni jsme se tam vešli i s golfkama v kufru ;)

Ta se mi taky libi. Vic tedy cx7, ale asi je malá co? No zatím jsem koukla jen na pár aut. A toho Sharana rv 2011 a výš mám ověřeného.
Který splňuje vše. Zbytek má mouchy nebo nedostatky. :think:
A hodně jsem jich nezkoumala tak detailně. Spíše se držím toho seznamu, který jsem sem vkládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.1.14 21:30

@jitule_b super, jezdit 2 autama a furt plánovat je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:32
@renda micro píše:
@Skorotrojmama no bohužel momentálně máme spíš fotky jak to vypadá když to do S Maxe narve někdo z boku tak v 90ti km rychlosti. Čert ví kdy to bude opravený.
Jsou tam samostatný sedačky, v pohodě tam dospělý nebo dítě dá ruku, navíc má ten upínák kam se pás zacvakne napevno a vystrčený takže zapíná se to fakt parádně. My máme verzi že je isofix na všech 3 místech ale u starších to myslím nebylo. Což se mi hodí jelikož nastal boj o miminko a to prostě musí být uprostřed aby to bylo spravedlivý. Děti jsou hlavně nadšený že v autě v uličce můžou stát a před nimi je hrozně moc místa.
A co zajít k nějakýmu prodejci a rovnou vyzkoušet? Když jsme auto vybírali nikde s tím problém neměli.
Jo a pozor při výběru na jednu věc, vajíčko se třeba vejde ale už se nevejde ta kategorie 9-18kg tak na to myslet taky

Tak to je paráda to jsem si potřebovala přečíst, tedy ne tu bouračku, to bych nesla těžce. Osobně určitě zajdeme, i se třemi sedačkami at vidíme jak to vypadá na živo. Doufám že nám bude smas stačit, galaxy se nám taky líbí a je to krabice. S max má hezčí tvary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí