Autosedačka Felicie

Tunrida
30.4.16 11:10

Autosedačka Felicie

Ahoj holky,
už jdu zase s dotazem :mrgreen: Obrátila se na mě tchyně s tím, že by si chtěla pro syna pořídit vlastní autosedačku do auta (Felicie). Synovi teď budou 3 a má momentálně cca 13,5 kg. Tak mi přijde asi nejlepší kategorie 9-36 kg? Začala jsem koukat, narazila jsem např. na Britax Evolva a koukala jsem na youtube na složitost použití a zastavila jsem se na tom, že je pro tyto sedačky potřeba asi celkem dlouhý pásy, což Felicie zrovna nemá. Tak bych chtěla vědět, jestli někdo nemáte takovou kategorii ve Felicii, abych vybírala najisto :lol:
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
30.4.16 12:08

My jsme dostali autosedačku zopa carera z- line a ta moc dlouhé pásy nepotřebuje. Bohužel nemohu posoudit jestli půjde do felicie. My máme hondu stream

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.4.16 12:45

My jsme feldu kdysi měli a neměli jsme tam teda tuhle sedačku, ale zapla jsem tam vajíčko což bylo teda na knap, ale šlo to. A dívala jsem se na to video na youtube na tu sedačku co píšeš a přišlo mi to, že se přidělává klasicky jak všechny sedačky ne? Když jsme tam dávali potom normální sedačku tak jsme ji přidělali bez problémů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.4.16 13:05

9-18 jsme meli maxi cosi priori a Ted 15-36 kg cybex solution

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.4.16 13:06

@Andriska No právě, co jsem pochopila, tak klasicky se poutá až u větších dětí, jakoby v té další kategorii, ale těm menším to tam tak nějak všelijak provlíkal a na to mi právě přišlo, že bude potřeb celkem velký pás. My máme Maxi Cosi Tobi a do tý Feldy taky jen tak tak.

• Citovat
  • Upravit
Billi
30.4.16 13:55

@Tunrida máme ve Felicii Evolvu a není problém.

• Citovat
  • Upravit
914
30.4.16 13:58
@Tunrida píše:
@Andriska No právě, co jsem pochopila, tak klasicky se poutá až u větších dětí, jakoby v té další kategorii, ale těm menším to tam tak nějak všelijak provlíkal a na to mi právě přišlo, že bude potřeb celkem velký pás. My máme Maxi Cosi Tobi a do tý Feldy taky jen tak tak.

Jsem to asi blbě napsala. Myslela jsem tím klasickým poutáním to jak se to vzadu provlíká když ještě dítě poutáš pásy od autosedačky. Tak se to poutalo i u naší sedačka ferrari co jsme měli pro malou. Mám pocit, že tento systém mají všechny sedačky stejný pokud teda nemají isofix. Je fakt, že ta britax je taková mohutná, ale myslím, že by to mělo vyjít. No snad se najde někdo kdo s tím má osobní zkušenost a řekne jestli ta délka toho pasu bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21033
30.4.16 22:55

Dobrý den,

ve Vašem rozhodování Vám nejlépe dovede poradit náš zkušený expert z poradny o autosedačkách . Až si vyberete tu správnou, nezapomeňte se podívat na výhodné autosedačky 9-36 na náš bazar.

Držím palce a přeji pěkný víkend,

za eMimino,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix