Autosedačka Ferrari

Máte zkušenost s Ferrari Cosmo SP?

Přidejte zkušenost s Ferrari Cosmo SP
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
14.2.10 17:05

Díky, za info, tak už zbývá jen našetřit, aby prcek dostal k narozeninám sedačku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 19:47

taky moc děkuju za info,už se začínám v tom orientovat..díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
safrane1
8.1.11 11:37

je dobrá

zdravim . je dobrá a hlavně se dají ty ppotahy sundat a vyprat , já sám ji prodávám a koupil jsem další řadu.

• Citovat
  • Upravit
eaglestar
8.9.11 02:46

Nové sedačky Ferrari nejsou vůbec tak špatné. Všichni všeználkové to hodnotí podle několik let starého testu úplně jiné sedačky! V testech Ferrari moc nenajdete, ale pokud zkusite Nania nebo Fisher Price (prostě jiný název, ale stejnej sitz) plus specifické označení) tak uvidíte, že jsou dobré. Ano určitě jsou lepší, ale například Ferrari Beone (vajíčko) je velmi dobrá volba. Takže bych byl rád, aby si všichni rádoby odborníci a odbornice přestali cucat svoje rozumy z prstu.

• Citovat
  • Upravit
26833
26.2.13 13:20

Autosedačka Ferrari Beline SP Plus 9-36kg

Nemáte někdo s touto autosedačkou zkušenosti? Mám nabídku ji koupit, ale nějak se mi jí nechce věřit, že je to kvalitní sedačka, tak jen chci zjistit, jestli třeba o ní nemám špatné mínění neprávem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.1.14 21:10

My ji mame a spokojenost mame vajicko,9-36 kg a chci ted i 0-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
16.9.14 22:37

Dceři bude o vánocích půl roku a chci ji koupit k vánocům sedačku 0-18 kg, přemýšlím nad ferrari, ale nikde nemůžu najít crash testy…nevíte někdo jak na tom je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.9.14 07:58

@Téra87 v crashtestech od Ferrari byl pouze model Tekko 9-36 a ten propadl, takže se spíše poohlédněte po jiné značce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí