Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
můžete mi prosím některá poradit, s autosedačkou romer king plus? Když do ní malého posadím a chci ten pás utáhnout, tak mi to jde strašně těžko. To je normální? Když to srovnám s vajíčkem, tak tam to šlo lehce a v téhle to vůbec nejde. A i kdybych se sebevíc snažila, nikdy to neutáhnu úplně. Jinak jsem teda s tou sedačkou maximálně spokojená, jen tohle mě docela zaráží. ![]()
Ahoj, mrkni jestli nemáš zezadu ten pás někde zaseknutý - myslím tím, když tu sedačku odklopíš při upínání do auta, tak tam je vnitřkem veden ten pás.
přesně jak píše Handys, koukněte ze zadu, zda pás není zaseklý, přetočený a pod., odklopte sedačku a zkuste pás povolit a utáhnout, jestli jde v pohodě, musí procházet za tím platovým chrániček,
musí to jít běžnou silou.
Nam to jde v pohode, fakt mrkni dozadu, bud je nekde chyceny nebo pretoceny, jak se to tam dava tak se to stane, i kdyz my mame sedacku uz porad v aute. Vajicko jsme vyndavali i s malou, ale tohle je zbytecny porad vyndavat ![]()
Takže bylo to asi překroucené. Oddělala jsem to, párkrát jsem to zkusila a už to jde hladce. MOc děkuji. ![]()