Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny, jsem rozhodnuta pro koupi sedačky Römer King Plus přes Steveeho. Nejprve bych ji ale chtěla vidět naživo a zkusit tam dát malého, jak mu bude sedět
Problém je v tom, že nemůžu sehnat na Ostravsku obchod, který má tyto sedačky přímo na prodejně
Jediným obchodem je Babyexpert, ale ten je teď taky nemá. Pokud někdo o nějakém takovém obchodě víte, poraďte, pls
Díky
Ahoj,
my jsme první kupovali ve Futuru (či jak se to teď jmenuje), v Chicco obchodě. Druhou v Avion shopping parku, taky obchod Chicco.
My jsme ji teda tam přímo kupovali, ne přes net. Takže jsme tam nechali zálohu a občanku, vzali sedačku a šli vyzkoušet. Pak se vrátili, normálně se to projelo pokladnou a bylo hotovo.
Někde na netu jsou určitě i tel. čísla pro ověření, zda mají vybraný model na prodejně.
Míša
Tak teď mi došlo, že ono Chicco je asi Babyexpert.
No, pokud Ti jde o to, jak sedačka vyhovuje Tvému dítku a jak jde do auta, tak se zkus poptat ve svém okolí (či tady na em.), kdo ji má. Případně v obchodě vyzkoušet v odlišné barvě, než je ta, kterou chcete.
Pokud jde o barvu a materiál, tak v obchodě očíhnout jiný typ sedačky od stejného výrobce, na které je použit vytipovaný vzor a matroš.
Ahoj, v Ostravě je jeden shop, teda oni jsou internetový, ale mají v Ostravě takový sklad nebo jak to nazvat. Kupovali jsme tam fusák a tu sedačku tam měli. Sama ji chci kupovat, tak jsme se o tom s paní bavily. Nevím přesně tu internetovou adresu, ale jmenuje se to Skrblík. Paní prodává i přes MMB. Tak snad jsem trochu pomohla.
Kočky, díky moc. Jojo, ten obchod Chicco je babyexpert, takže z toho asi nic nebude
Každopádně, Skrblíka znám, jsem z Poruby a mají tady jen takovou mini prodejničku, takže ten sklad bude asi někde jinde. Určitě se na to mrknu ![]()
skrblík shop je v Porubě na Hl. třídě - nahoře…pod lekarnou a nad Detexem… ![]()
nebo myslím,že je mají i v Just Go na Nové Porubě.
My ji máme v autě… ![]()
Když tak vysvětlím přesněji kde co je… ![]()
ha a teď jsem objevila,že je mají i v SamBaby - ti mají doooost velký sklad na slezské…
Tam je to ráj pro děti… ![]()
Ahoj ted si tady tak procitam stranky,take chci koupit autosedacku romer,sice uz mame jedno dite u ktereho jsem mela od narozeni a i ted jak ma 3,5roku pouzivam romer jsou kvalitni.ted cekam mimi a chci si koupit nove vajicko a dat si ho na konstrukci kocarku,aLE TCHYNE MI VYCITA ZE MU JEN UBLIZIM,TAK NEVIM.Jinak zpet k otazce v ostrave v mariankach na ulici 28rijna smer poruba je obchod 4.sky je to prodejna na te hlavni ceste a tam tyto sedacky maji od narozeni az po ty velke.TAK JESTLI NENI JESTE POZDE TAK URCITE SE TAM KOUKNI.AHOJ A DOBROU KOUPI. ![]()