Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu s koupí autosedačky, zatím využíváme vajíčko do 13 kg a to nám ještě vydrží, dcera má 8 měsíců a zatím sama nesedí, ale dopředu se informuji:-)
Nejdříve jsem zvažovala nákup sedačky 9-36 kg, ale od toho mě diskuse odradily. Proto prosím o radu s nákupem sedačky 9-18 kg, auto máme Ford Mondeo Combi 2003.
Díky za tipy
My máme Chicco key 1 a maximální spokojenost. Není otáčecí proti směru jízdy, ale my jsme nepotřebovali. Ve váhové kategorii 15-36 máme Romer a taky spokojenost. A pěkné dělají i v té 9-18. Jinak rozšířený značka e i M-C. Záleží, kolik chcete investovat.
Přeji šťastný výběr.
Mame taky mondeo combi a v nem sedacku Romer king plus
Sedi tam dobre. Jestli mate v aute isofix- asi bych priplatila a poridila s isofixem- ta uz se pak ani nehne
nejlepší 9-18 by byla Römer King plus, vzhledem k tomu, že v tom Vašem Mondeu nebude isofix, ten dávali standartně až do novější generace od roku 2007, předtím byl jen v luxusních výbavách a za příplatek, v česku se snad ani nenabízel, byl jen v dovezených autech
děkuji za rady, chtěla bych se zeptat - jsem opravdu laik:-) jak poznám, že je v autě isofix, kde je a jak to vypadá, auto máme v celkem dobré výbavě a je dovezené z Německa, tak je možné,. že se tam něco takového nachází
nektere auta to maji oznacene na zadnich sedadlech na potahu na sedaku- treba roomster-kdyz jsme meli pujceneho.
A jinak asi musis rukama zasmatrat meti sedakem a zadovou casti. Strcit ruku a hledat OKA
Jo a nejlepsi je asi se podivat do velkeho technicaku? tam by to melo byt ve vybave napsane
jo, tak ti nezbyva, nez prolezt auto ![]()
Anebo nekam do servisu at se mrknou, kdyby jsi si nebyla jista
isofixová oka vypadají takhle: http://img.mimibazar.cz/…f1426694.jpg
jsou to kovová oka, mezi sedákem a opěradlem na zadních krajních sedadlech, většinou je potřeba tam strčit ruku a nahmatat je, takhle hezky vidět většinou nejsou.
děkuji moc za krásné foto a vysvětlení, tak to tam nemáme.
Takže zakoupíme doporučenou Romer King plus, jen ta cena, pojišťovna ministerstva vnitra letos nic nepřispívá, ach jo, ale co bych pro dceřino bezpečí neudělala ![]()