Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo osobní zkušenost s tímto vajíčkem? Líbí se mi jak dopadlo v ADAC testech, ale neviděla jsem ho naživo, cena je taky přitažlivá, tak aby nebyl problém třeba v použitých materiálech nebo nějaký jiný…
Díky
Máte zkušenost s Cybex Aton?
Přidejte zkušenost s Cybex AtonCybex Aton je dobrá sedačka, z bezpečnosti 4 hvězdičky, ohledně materiálů určitě je lepší pořídit tu lepší varinatu PLUS : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
- je to broušená kůže, příjemnější , ta základní má obyčejný syntetický potah.
Během tohoto roku by měla přijít na trh i isofixová základna pod sedačku.
Prosim poradte: nasadili jsme do auta ISOFIXOVOU ZAKLADNU (Cybex aton), potrebujeme ji ted sundat a nejde nam to. Dle navodu staci zaroven zmacknout dva bocni cudliky a melo by to jit samo. Nejde. Delame to dobre? Nebo to mame zaseknute?
Mam dotaz ohledne cybex aton 2011 a 2012, je mezi nemi nejaky rozdil? 2012 dopadl dobre v testu ale jestli i ten 2011 je stejne kvalitni?
@dencina
myslim, ze je to to same… rozdil je v designu nebo v nejakych drobnostech, ktere na funkci vliv nemaji ![]()
@dencina V testech dopadl dobře 2011. 2012 je stejný jen má jinou stříšku. Pak je ještě nejnovější Aton II a ten vyšel letos taky dobře v testech a ten má něco navíc na boční náraz, ale vychází o něco dráž.
Dekuji za odpovedi, nejsou nekde k dispozici vysledky tech testu z roku 2011?
Ahojte, potřebuji poradit. Jaký je rozdíl mezi těmito autosedačkami? Je tom malý rozdíl v ceně ale nevím z jakého důvodu
. Díky
Asi potrebovali vydelat, ja mam starou kolekci a vypada jak ta aton 2, ale stala neco pres 2tis. ted ji prodavaji za 3,5
, ta basic bude asi osekana, podle obrazku polstrovanim, ale jinak netusim..
@xreni No, já bych potřebovala aby mi pasovala na Jedo Fyn 4ds podvozek. A v popisu píší že s adaptéry se můžeou použít Maxi Cosi Cabrio Fix, Recaro Young Profi Plus a Cybex Aton. A já nevím ktereý Cybex Aton (třeba jsou použít všechny)? Samozdřejmě bych chtěla ušetřit
Ale Cybexky vycházi nejlépe v Crash testech všechny ne? Nebo je nějaký propadák? ![]()
@Ivčis ten adapter je jen jeden druh na maxi cosi i cybex znacku obecne uz je jedno jaky tip vajicka zvolis
maji proste stejny diry dole. cybex co vim testovali ten starsi, tak nevim, na cem osekali ten novej levnej basic ![]()
Mám dotaz, do kdy jste používali novorozeneckou vložku v Cybex Aton? Dekuji
Používala jsem ji asi do pěti měsíců, malá je drobek. Hodně taky záleží jak pevně drží mimčo hlavu.
Holky, prosím, ten malý polystyren pod zadečkem má být volný? Prala jsem autosedačku z druhé ruky a nevím zda to tam je správně. a na co tam jsou ty šedé spony na boku?