Cybex Aton - zkušenosti

Máte zkušenost s Cybex Aton?

Přidejte zkušenost s Cybex Aton
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
14.5.14 19:42

No nevím jaký spony myslíšě, ale polyš pod prckou je normální stav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
14.5.14 19:50

@Renčula0 Myslíš ty po stranách zvenčí? To je, když vajíčko sundaváš z adaptéru, tak je zmáčkneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
14.5.14 21:21

Díky moc, holky. Ten volný polystyren tam nebude lítat? Jaký to má smysl, že to nedali na pevno? A pro novorozence jste měly pásy ve střední úrovni nebo dole?? A vůle v madle je také ok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.5.14 21:27

@Renčula0 Jo, polystyren pod zadečkem má být volný. Když je mimčo menší, tak ho tam máš a když povyroste, tak ho vyndáš a miminku se v sedačce udělá víc místa.
A šedé spony na boku, jestli myslíš ty na madle, jak je na nich zkratka L. P.S. tak to je systém boční ochrany (lateral protection system). Vždycky na té straně, kde je autosedačka u okýnka auta, vyklopíš tu „sponu“ do vodorovné polohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.8.14 15:19

Cybex Aton - černá

Ahoj, máte někdo černou barvu autosedačky Cybex Aton. Jaká je (ne)spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
17.8.14 15:49

@alahatl ahoj, my máme cybex aton 2 a jsem spokojená :palec: je teda trošku težší, ale to je na úkor bezpečnosti.. a zase takový štreky ji netahám, jen k autu nebo nacvaknu na podvozek ;) ted budeme přecházet na větší sedačku a koupili jsme zase cybex :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.14 09:52

Ahoj stříbřenko, prosím tě jak dlouho jsi používala cybex? není jako sedačka moc malá? řeším to, až se mi narodí prcek a ten bude mít dlouhý nožičky aby se mi tam v pohodě vešel klidně do toho roka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.2.16 12:06

Novo.vlozka

Nemate prosim nekdo fotku te novorozenecke vlozky pro mimi? Mysim ten polystyren? Ztratilo se nam to a potrebuji objednat novy. Mame Cybex Aton Basic z r.2013.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.5.17 10:58

.

Příspěvek upraven 22.06.23 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.5.17 18:57

.

Příspěvek upraven 22.06.23 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.12.17 20:45

Dobrý den..prosím o radu. Koupili jsme kočárek espiro next a k nemu adaptery a sedačku cybex aton 5.
ale vubec nam to nejde..když chceme sundat autosedačku z podvozku nejde zvednout a musíme ji dat pryč spolu s adapterama a ty pak sundat-manžela už bolí ruce…proste to vubec nejde.
jak zjistit jestli je to v adapterech nebo sedačce?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.3.18 20:05

Ahojte, chci se zeptat, zda někdo nemáte podobný problém jako já. V srpnu jsem kupovala vajíčko Cybex aton Q (platinum line), začali jsme použávat v říjnu (takže je používaná jen 5 měsíců) a nejezdíme moc často. V místě, kde má dítě nožičky se začala lítka jakoby odírat a je vyšoupaná, jakoby mírně podřená. To samé v místě, kde se sklápí stříška, nejspíš je tam nějaká nepravidelnost v plastu, který to odírá, když se stríška zatáhne nebo složí. Sedačka byla úplně nová a kupovala jsem přes eshop Malvíka, stála asi 4,5 tak jsem čekala, že něco vydrží :cert: Hlavně když se jedná o takto známou značku a navíc jejich vyšší řadu :nevim: Nevím ani, jestli by to bylo na reklamaci.. co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.3.18 20:25

@ayra.5 Zkusila bych reklamaci, já tuhle sedačku kupovala v roce 2015 a po 8 měsících používání (pak z ní syn vyrostl) stále vypadá jako nová, teď čeká ve skříni na další službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.3.18 20:26

@ayra.5 je možné, že je chyba v konkrétním kusu. Přesně tento typ jsem neměla, ale měli jsme Aton 2 používaný 2× 13 měsíců a dávala jsem ho ještě příbuzné pro její dítě ve stavu, kdy vypadalo prakticky jako nové. Teď pro třetí dítě jsem koupila Aton 4 z bazaru po jednom dítěti taky bez jediné vady.
Já bych tu reklamaci zkusila. U těch nožiček nevím, to by mohlo teoreticky prošoupat dítě, záleží v jakém je to místě, ale u stříšky asi těžko, tam by žádné poškození být nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.3.18 20:27

Ahoj, my máme Cybex Aton, tedy základní řadu, ale myslím, že až na nějaké drobnosti je to to stejný, materiál určitě. Odjezdily v ní dvě děti a teď ji budeme prodávat. Není na ní žádná vada, je úplně jako nová. Možná máte nějaký vadný kus, značka sama o sobě je kvalitní a problémy jsme s ní neměli. Máme od Cybexu i větší sedačku a taky vše v pořádku. Zkusila bych to reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí