Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je nutné kupovat Aerosleep podložku Römer, když jsme se rozhodli, že koupíme romer king plus trendline Jet a určitě k tomu dokoupíme i ten letní potah. Měla by tahle podložka ještě nějakou funkci? Manželovi se líbí potah Alex, ale tvrdila jsem mu, že se v tom bude malý víc potit. K tomu se pak má kupovat ta podložka? A to se i na tu podložku dá ten letní potah? Děkuji
Velurec, pokud koupíte potah Jet, tak nekupjte podložku Aerosleep, vlastně Jet je stejně dírkovaný jako Aerosleep.
A letní potah , to se rozhodnete až v létě, ale v Jetu se potit nebude, tak snad ten letní potah kvůli tomu, abyste chránili sedačku před větším zašpiněním.
Pokud byste pořídili Alex, tak tam určitě pokud se syn více potí pořídit letrní potah, nebo Aerosleep - ale není ani jedno nutné kupovat, je to jen navíc kvůli pocení, většinou zjistíte až při provozu .
Maminky, prosím, která máte tuto sedačku, pořizovaly jste aerosleep podložku nebo letní potah nebo obojí. Jaké jsou vaše zkušenosti? Osobně mi přijde lepší proti pocení asi ta podložka a celkem vychází i levněji než potah. Díky za odpovědi.
Opravdu se nikdo nenajde, kdo by mi sdělil osobní zkušenosti
Potřebuji poradit…