Autosedačka 9-36

1
11.1.10 22:12

Autosedačka 9-36

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na autosedačky 9-36kg. Máte někdo zkušenosti s Britax nebo-li romer evolva 123? Dále mě pak zaujala Storchenmuhle starlight SP a Recaro 9-36 dělají téměř stejné jako Storchenmuhle. Zřejmě to je stejný výrobce, to stejné by mě zajímalo i u Britaxu, je-li to stejný výrobce jako Romer evolva?? A která z těchto zmíněných je asi tak nejlepší. U Storchenmuhle a Recara se mi líbí ochrana hlavičky, ale zase nejsou až tolik polohovatelné. Jak je polohovatelný Britax nevím.Ale v podstatě jde o to která z těchto sedaček 9-36kg je asi tak nejbezpečnější. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
12.1.10 09:29

Britax a Römer je jedna firma, Evolvu 123 vyrábí Britax, prodává se pod názvem Britax-Römer Evolva 123.
STM starlight SP a Recaro - opět stejná sedačka, jen prodávaná pod dvěma názvy, vyráběná u Recara v itálii.
Oba typy, jak ten Britax Römer, tak i STM/Recaro jsou na tom z bezpečnosti stejně, mají 3 hvězdičky, polohování je přibližně stejné, mají každá pouze 2 polohy( britax jde možná o něco více, zde je poto polohovánáí Britaxu:http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… .
Cenově vyjdou asi tak na stejno, takže zvolte tu, která bude dítěti příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.9.13 08:53

pás se sponou

Dobrý den. scháním k mojí autosedačce pomocný pás se sponou.Typ Meggy galaxy 9-36 kg, již se údajně autosedačka nevyrábí. Nebo lze zde použít nějaký jiný pomocný pás se sponou?
díky za informace, popř. kontakt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario