Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky…prosim Vas..mate nektera z Vas autosedacku Jane Strata 2013?
Potrebovala bych poradit jak ze sedackou na nakupni vozik ![]()
Sedacka tam nema ty zarážky ktere prave tu sedacku v kosiku drzi…
Kdyz dam malou ze sedackou do kosiku, tak uz se mi tam pomali nic nevejde…
Jak to resite? Dekuji.. ![]()
@Petulice mám stratu 2011 a dávám na štorc před horní část košíku nebo vozím na podvozku před sebou a do košíku dávám nákup (osmičlenná rodina toho spotřebuje totiž už hodně).
@Petulice nemám, vozím ji s sebou už málokdy (syn má v 11. měs. 10 kg..) ale prostě před vozík jako zleva doprava ji dávám - ale většina obchodů má košík široký, tak musím ji dát více dopředu, kde se už zužuje - po mé levé ruce má hlavu a po pravé nohy ![]()
@Lili5
Takze kdyz stojim u kosiku(u rukojeti)tak mas sedacku bokem k Tobe(z leva hlavicku a na prave strane nozky)..a zaroven je nejdal od Tebe(na konci kosiku)..jo? Pochopila jsem to dobre?? ![]()
A drzi to tam? Si moc hodna za odpovedi..dekuji…
Jo, kocarky delaji fajn ale po tomto testu, sedacku v aute nepouzivame.
V 11 měsících máš syna ještě v sedačce? Mám dceru 10m a v košíku už sedí sama
jinak sedačka nepasuje na ty košíky a bokem jsem nedávala, bála jsem se, že to sklouzne, takže jsem jezdila tam, kde mají nad nákupním prostorem ještě tu přihrádku a tam to byla paráda, např. tesco
@BLAŇUL89
njn.. ![]()
Jenze to tady u nas zadnej takovej obchod neni ![]()
@Petulice my většinou jezdili s manželem spolu. takže jeden s kočárkem(nasazena autosedačka) a druhý nák. koš. sama jsem na velké nákupy nejezdila.
@Morc já ji teda se základnou ani nemám a zase se až tak nebojím v autě, ikdyž větší děti mají romerky, ale jezdíme minibusem, který je sám o sobě daleko bezpečnější než normální osobní auto. Mé pracovní auto je menší, jen sedmimístné, ale používám ho jen když vezu část dětí, a taky si myslím, že je bezpečné. Já dávám hodně na praktičnost, třeba dokud syn byl miminko - do toho půl roku, převážela jsem ho v hluboké korbě transporter. Testy netesty. Ikdyž test na transportera ani stratu bez základny jsem nikdy neviděla.
@Petulice ano drží dobře - protože je to tam užší, takže tam už neproklouzne dolů. Nikdy se mi to nestalo. Jen jsem jednou, jak jsem ji z tama tahala, zahákla o výčnělek z košíku a natrhla potah, ale tak tohle jsou věci, které až tak neřeším.
@BLAŇUL89 nepsala jsem že ho v ní ještě tahám do obchodu - už dávno sedí v košíku sám, ač nedonošenec, tak motorický vývoj má rychlý. Nicméně když vím, že mi v autě usne, tak si beru ještě malou sedačku a slaloma nebo crossa, abych ho nemusela budit (když jedu do školky, školy apod.), když spát není v plánu, tak ho vozím v romer king.