Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mate prosim nekdo autosedacku Klippan ES06? (kategorie 15-36) Jak se prosim polohuje? Prijde nam, ze to polohovani nam zrejmne nefunguje. Tak nez to povezu pres celou Prahu reklamovat, tak se chci zeptat, jestli treba nedelame jen nekde chybu ![]()
Ahoj, tuto sedačku neznám, ale v manuálu na netu je, že se má zmáčknout tlačítko vzadu-bude zřejmě pod potahem a napadlo mě, jestli se tomu nemá pomoct třeba táhnutím… ![]()
@oliš píše:
Ahoj, tuto sedačku neznám, ale v manuálu na netu je, že se má zmáčknout tlačítko vzadu-bude zřejmě pod potahem a napadlo mě, jestli se tomu nemá pomoct třeba táhnutím…
ahaaa, nemate nahodou prosim odkaz, kde jste to nasla? Jako my to vytahneme dopredu ale prave to tam nedrzi, zajede to zpatky dolu ![]()
Ahoj, mame ji, ale ted si to nemuzu vybavit. Zda se mi, ze je tam nejaky stojanek, o ktery se to opre. Ale nejsem si 100% jista. Skus ale dat odkaz do youtube, jiste to najdes. Pokud to ani za hodinu nepujde, napis jeste, snad uz bude manzel vzhuru a napisu to presne.
@Iris82 dekuju, nakonec jsem na to prisla. Musi se vysunout dopredu a pak trochu zatlacit dolu, k zemi aby to zaklaplo a drzelo v danne poloze. Akorat nevim, proc to v tom manualu nikde neuvadi ![]()
@marfra stačí zmáčknout ten knoflík a zatáhnout směrem dopředu a nahoru, v návodu to je, obr. 8, a k tomu odst. 8, ale je to tam napsané velmi jednoduše nesrozumitelně.
@steeve dopredu a nahoru ji vysunu do lehu, ale aby zaklapla a zustala v teto poloze, tak na ni musim trochu zatlacit. Kdyz ji jen vysunu nahoru a pustim, tak sjede s ditetem zpet dolu. Snad mi rozumite ![]()
@marfra ano, aby zůstala ve správné poloze tak musí zapadnout dolů, ale to by měla sama vlastní vahou nebo i váhou dítěte, nemělo by být nutné na ni tlačit, párkrát to zkuste, pokud je nová tak to možná jde ztuha, a nejspíš se to ochodí do správné funkce
@steeve aha, prave samo to nejde, ani s ditetem. Vrati se zpet do rovne polohy. Myslite, ze mame reklamovat? Nebo se casem upravi, vychodi?
@marfra nechte tomu pár dní, třeba se vychodí, nebo pokud to nemáte do obchodu daleko, tak tam sjeďte ať se na to podívají, může tam být i jen nějaká nečistota, která tomu hladkému zacvaknutí brání
Dobrý den, mohly byste mi říct, jak jste se sedačkou klippan es06 spokojeni? Máme auto bez isofix a uvažujeme o její koupi pro dceru-skoro 3 r, 17 kg. Favorit je klippan es 06 nebo Romer Kid ii. Trochu mi vadí, že je klippanu nemůžu najít žádné recenze, testy apod. Líbí se mi na něm to polohování, a že vyoada bytelne a pohodlně, Romer je zas používanější, má letní potah, což tento model es06 zřejmě ne… Informací na netu je málo, budu vděčná za rady, za koupit nebo ne. Moc díky Markéta
@Margusa nam byla tato sedacka ( Klippan) doporucena primo na nase dite. Mame obe deti vetsi a tato sedacka ma velky podsedak, takze pro ne je pohodlnejsi a taky jezdime co mesic delsi trasy (4h), tak jsem potrebovala, aby se mu v ni i dobre spalo a zatim musim rict, ze hlava nepada
Takze my jsme s ni spokojeni.
@marfra díky moc za zprávu! Tak v jsme tam dnes šli naladění na klippana a on byl vyprodaný
Ahoj, máte někdo zkušenost s autosedackou Klippan triofix? Měla by být do protisměru do asi 6 let a pak do 36kg. Děkuji za zkušenosti. ![]()