Autosedačka Klippan

23298
20.11.16 11:43

autosedacka Klippan

Mate prosim nekdo autosedacku Klippan ES06? (kategorie 15-36) Jak se prosim polohuje? Prijde nam, ze to polohovani nam zrejmne nefunguje. Tak nez to povezu pres celou Prahu reklamovat, tak se chci zeptat, jestli treba nedelame jen nekde chybu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
20.11.16 11:55

Ahoj, tuto sedačku neznám, ale v manuálu na netu je, že se má zmáčknout tlačítko vzadu-bude zřejmě pod potahem a napadlo mě, jestli se tomu nemá pomoct třeba táhnutím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.11.16 13:10
@oliš píše:
Ahoj, tuto sedačku neznám, ale v manuálu na netu je, že se má zmáčknout tlačítko vzadu-bude zřejmě pod potahem a napadlo mě, jestli se tomu nemá pomoct třeba táhnutím… :nevim:

ahaaa, nemate nahodou prosim odkaz, kde jste to nasla? Jako my to vytahneme dopredu ale prave to tam nedrzi, zajede to zpatky dolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.11.16 13:14

Ahoj, mame ji, ale ted si to nemuzu vybavit. Zda se mi, ze je tam nejaky stojanek, o ktery se to opre. Ale nejsem si 100% jista. Skus ale dat odkaz do youtube, jiste to najdes. Pokud to ani za hodinu nepujde, napis jeste, snad uz bude manzel vzhuru a napisu to presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.11.16 08:30

@Iris82 dekuju, nakonec jsem na to prisla. Musi se vysunout dopredu a pak trochu zatlacit dolu, k zemi aby to zaklaplo a drzelo v danne poloze. Akorat nevim, proc to v tom manualu nikde neuvadi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.16 08:42

@marfra stačí zmáčknout ten knoflík a zatáhnout směrem dopředu a nahoru, v návodu to je, obr. 8, a k tomu odst. 8, ale je to tam napsané velmi jednoduše nesrozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.11.16 09:17

@steeve dopredu a nahoru ji vysunu do lehu, ale aby zaklapla a zustala v teto poloze, tak na ni musim trochu zatlacit. Kdyz ji jen vysunu nahoru a pustim, tak sjede s ditetem zpet dolu. Snad mi rozumite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.16 11:22

@marfra ano, aby zůstala ve správné poloze tak musí zapadnout dolů, ale to by měla sama vlastní vahou nebo i váhou dítěte, nemělo by být nutné na ni tlačit, párkrát to zkuste, pokud je nová tak to možná jde ztuha, a nejspíš se to ochodí do správné funkce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.11.16 11:27

@steeve aha, prave samo to nejde, ani s ditetem. Vrati se zpet do rovne polohy. Myslite, ze mame reklamovat? Nebo se casem upravi, vychodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.16 11:44

@marfra nechte tomu pár dní, třeba se vychodí, nebo pokud to nemáte do obchodu daleko, tak tam sjeďte ať se na to podívají, může tam být i jen nějaká nečistota, která tomu hladkému zacvaknutí brání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.17 05:47

Klippan es06 nebo Romer Kid ii

Dobrý den, mohly byste mi říct, jak jste se sedačkou klippan es06 spokojeni? Máme auto bez isofix a uvažujeme o její koupi pro dceru-skoro 3 r, 17 kg. Favorit je klippan es 06 nebo Romer Kid ii. Trochu mi vadí, že je klippanu nemůžu najít žádné recenze, testy apod. Líbí se mi na něm to polohování, a že vyoada bytelne a pohodlně, Romer je zas používanější, má letní potah, což tento model es06 zřejmě ne… Informací na netu je málo, budu vděčná za rady, za koupit nebo ne. Moc díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.1.17 11:07

@Margusa nam byla tato sedacka ( Klippan) doporucena primo na nase dite. Mame obe deti vetsi a tato sedacka ma velky podsedak, takze pro ne je pohodlnejsi a taky jezdime co mesic delsi trasy (4h), tak jsem potrebovala, aby se mu v ni i dobre spalo a zatim musim rict, ze hlava nepada :palec: Takze my jsme s ni spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.17 22:38

@marfra díky moc za zprávu! Tak v jsme tam dnes šli naladění na klippana a on byl vyprodaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
13.7.19 17:30

Klippan triofix

Ahoj, máte někdo zkušenost s autosedackou Klippan triofix? Měla by být do protisměru do asi 6 let a pak do 36kg. Děkuji za zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
13.7.19 17:42

Beru zpět, psala jsem o jiné neisofixove sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí