Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, vyprala jsem potah a ted se mi tu ten potah tak divne placa, ty dve gumicky nevim kam zahaknout a ty záda se mi zdají takové divne, jak je to tam tak na volno ten potah. Ma to takhle byt? (Sedačka uz bez pasů) dekuji!
Řešili jsme o víkendu, ty záda jsou podle mě OK, kam zaháknout gumičky jsem taky pořádně nevymyslela, nějak jsem je vzadu provizorně zahákla, ale jestli je to dobře, netuším…
@Krčka co snad ne? Ty záda jsou určitě v pořádku, není je tam ani jak chytit (resp. u nás je trošičku, spíš opticky, drží pásy) a vzhledem k tomu, že je to přidělané k hlavové opěrce, tak to prostě volné být musí. A co se týče těch gumiček, tak na funkci sedačky nemůžou mít vliv, tak je to podle mě fuk.
@Zireael ja to nemyslela spatne, ja to myslela tak, ze je to sranda, ze mame obe totozny problem ![]()
@Krčka máte to v pořádku, ty gumičky jsou tam volně, protože do nich se potom stahují pásy, kdž je už nepoužíváte, ty nejsou na přichycení potahu k sedačce, a ta přední část potahu je také volně, aby se mohla volně pohybovat když zvedáte opěrku hlavy, akorát ten potah jak je čerstvě vypraný tak je zmačkaný a nesedí tak pěkně.