Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak tu druhou bych doporučila Cybex Solution X (aspon myslim),maji ted na Mallu v akci za 2990 a je i s isofixem, pokud vyuzijes. Myslim, ze uzivatelsky jsou vsechny podobne, proste se musi spravne protáhnout pasy.
Děkuji, ta vypadá dobře. Nikdy jsem isofixovou sedačku neměla, auto s isofixem mám.
@Poison Eve
ja mam romer kid II, jako hlavni sedacku, v akci stala 2790,–,z hlediska bezpecnosti doporucena mistnim Steeve a jsme spokojeni. lehka, nenarocna, bezpecna.
@Poison Eve Ahoj, mame to podobne - jako hlavni autosedacku jsme brali Romer Kidfix II XP Sict 2016, myslim ze sni nelze slapnout vedle a manzel ma v aute nejakou od Chicca, bohuzel nema isofix, jinak by mel taky nejakou iaofixovou ![]()
@Poison Eve tak pokud chceš polohovací a to nejbezpečnější co se nyní dá koupit tak je to Römer Kidfix II XP SICT : http://autosedacky.mimishop.cz/…xp-sict-2016
Ahoj, doporučíte mi prosím 2 odzkoušené autosedačky pro čtyřletého hubeňoura do dvou aut? Nepočítám se dvěma stejnými. A není nad osobní postřehy a zkušenosti
.
1. sedačka: neřeším příliš cenu, ale musí být co nejbezpečnější, uživatelsky přátelská (jsem zcela netechnický typ), polohovací záda, je určená pro hlavní používání, včetně pár dálkových cest ročně, proto ať je pohodlná.
2. sedačka: řeším cenu (do 3.000 cca), je určena primárně po popojíždění po maloměstě, ale ne jen. Pokud v této kategorii neexistuje dostatečně dobrá, podívám se cenově výš.
Bazarovou nechci, dítě roste pomalu, takže ji bude dle všeho používat hodně dlouho a materiály stárnou…
Moc děkuji