Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Porid mu zrcatko ktere se zavesi na operku zadniho sedadla…
Chlapi no… ![]()
Tak tohle vidívám v provozu hlavně u žen. U muže mě ta nechápavost bezpečnosti a nebezpečnosti překvapuje
Je to hodně nebezpečné.
Vypnete airbag vepredu a vozte dite tam, pokud ho musi kontrolovat. Jinak co by se mu asi tak melo za jizdy stat? Ja vozim obe deti vzadu, maximalne naslepo podam dudlik, nebo se otocim pri stani na cervenou. Otacet se za jizdy je opravdu krajne riskantni.To radeji houknu „ticho tady bude, ridim!“ -jen at ty deti vedi, ze nemuzou mit vse hned, jak si pisknou.
@Limi123 píše:že bys mu měla koupit takové to zpětné hlídací zrcátko když chce prcka kontrolovat.. otáčet se je nebezpečné.. at si pročte případ Dary Rolins ta taky srazila/zabila pána během vteřiny kdy podávala dceři dozadu pití
Milé maminky,Můj partner, když jede s malým (8m) autem sám, otáčí se na něj za jízdy dozadu a kontroluje, zda je malý OK.
Děkuji!
Máme ještě sedačku proti směru jízdy.
Mně se to zdá nebezpečné, ale partner argumentuje, že se otáčí pouze, když ví, že je to bezpečné.
Co si o tom myslíte?
Asi bych ho zabila zjistit ze neni dusledny kdyz veze dite… porid mu zrcatko a dej mu najevo at si hledi rizeni
Dekuji vsem, zrcatko poridim, skvely napad ![]()
Problem asi uplne neresi, protoze pritel neuznava, ze je to nebezpecne, takze hrozi ze se budr otacet i kvuli jinym vecem az bude Honzik vetsi ![]()
Ale docasne snad ano a mezi tim mu to snad vysvetlim ![]()
Dekuji!
@unuděná
Toho vozeni vepredu se bojim, ze by zas delal jine blbosti jako podaval mu hracky, dudlik… ![]()
Můj chlap taky vozí dítě vpředu na místě spolujezdce, ale určitě bezpečnější místo je v zadu vozidla. Koupila bych mu určitě to zrcátko.
@Ellusa píše:
Vzadu je to bezpečnější jak vpředu.
Neni, pokud se ridic dozadu otaci ![]()
Ona ta sedacka po smeru jizdy vam pak mnoho problemu vyresi, protoze uz na dite uvidi snaz-bud v normalnim zpetnem zrcatku, nebo se bleskove otoci.Ze mu bude podavat veci je asi taky normalni, ted je jen otazka, zda dokaze vyhodnotit, kdy to muze udelat a kdy ne. A zda se to nauci delat bez spusteni silnice z oci..Ja bezne podavala detem dudlik, ktery meli na retizku na krku, poslepu.
Ted je mensi uz 18m, takze si ho poda sama, na piti vedle sedacky si taky dosahne a kdyz nahodou vyzaduje neco, co ji spadne na zem, tak proste pocka, dokud nezastavim na semaforu nebo kdekoli jinde.
Fuj ještě ted si pamatuji ty reklamní spoty..,,nemyslis, zaplatis. ![]()
Zrcátka jsou fajn, taky máme. Dát sedačku dopředu může být v některých autech problém, ne u všech jde vypnout airbag.
@Ellusa píše:
Tak samozřejmě, že se nesmí otáčet, viz můj první příspěvek zde. Ani nechápu, že to někoho vůbec napadne.
Mas deti? Vozis je v aute? Napadne to drive nebo pozdeji uplne kazdeho-kdyz ti tam miminko treba zacne kuckat, delat divne zvuky, nebo pozdeji nabirat na hysterak protoze to piti uz proste POTREBUJE JINAK SE ZADUSI ![]()
@unuděná asi tak. Vím, že to není nic bezpečného, ale taky to čas od času udělám…V 99% to dělám jen na červené, nebo přibrzdím u krajnice, když už je to nějaká divočina, ale nebudu tvrdit, že jsem to NIKDY neudělala.
Když jsem měla mimino proti směru, tak ne - to jsem ho měla vepředu, když jsem jela sama - nějak mi není jasné, jak zkontrolovat ze sedačky řidiče mimino v protisměrné sedačce ![]()
Nicméně podávat pití a kapesníky jsem se naučila i za jízdy (většímu dítku, co na mou ruku dosáhne), jinak by se leckdy mohlo stát, že bysme ani nevyjeli
![]()
Milé maminky,
Můj partner, když jede s malým (8m) autem sám, otáčí se na něj za jízdy dozadu a kontroluje, zda je malý OK.
Máme ještě sedačku proti směru jízdy.
Mně se to zdá nebezpečné, ale partner argumentuje, že se otáčí pouze, když ví, že je to bezpečné.
Co si o tom myslíte?
Děkuji!