Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dámy,
potřebuji poradit autosedačku, bezpečnou a pohodlnou. Dcera má Romer 9-36 kg, na delší cesty mi připadá nepohodlná a na spaní se v ní dcera tak kroutí, ráda bych zakoupila jinou. Poradíte mi? Co cybex, nebo recaro? Nebo máte jiné značky a jste spokojené?
Děkuji za názory, popřípadě i nabídky ![]()
Ahojky, ja si prave objednala autosedacku Joie, u nas neni moc znama, je to anglicka znacka, ale crash testy vychazely stejne dobre jako u znamych znacek Romer a Cybex, pro me je finance dosazitelnejsi…ale jeste ji nemam, tak nevim, jak budu spokojena
Mame pro obe dcery Cybex a naprosta spokojenost. U mladsi jsme nyni zrusili pultik a i bez pultiku je super. Starsi ma jiz jen podsedak ze sedacky Cybex 15-36kg.
@Caroda No jestli jí je nepohodlná, tak nejlepší je dojít do obchodu s autosedačkama a s dcerou je vyzkoušet. Zapsat si těch pár vítězů v pohodlnosti a projet testy, jak si vedly.
V obchodě to nezjistím, když jedeme do cca 50km, tak pohoda, jedeme -li více, kroutí se v ní a je pravda, že ten podsedák není moc polstrovaný a i kolem té hlavy se mi to zdá takové méně než u předešlé do 18kg co měla, romer king byla super, co má teď Romer Adventure, připadá mi nějaká ochuzená. V King jsme mohli jet přes celou republiku a nekroutila se.
@benetka no jen podsedák bych jí nedala, je jí 5,5 roku, to by mi připadlo nebezpečné
@Danulinka16 jukla jsem na ně a vzhledově s emi líbí, ale cenově mi to připadá stejné, v německch testech je třeba až na 23. místě, což úplně není ono, ale každé testy jsou zaměřené jinak
@Danulinka16 teď jsem ještě našla joie dualo a ta má velmi dobré výsledky, jakou máte Vy?
@Caroda Psala jsem, ze starsi ma jen podsedak, je ji 10 let a mladsi budou 4 roky a doted mela sedacku s pultikem, nyni uz pasame jen pasama ![]()
@Caroda píše:
@Danulinka16 teď jsem ještě našla joie dualo a ta má velmi dobré výsledky, jakou máte Vy?
Juj, ted si uplne nevzpomenu, myslim nejak steadi, ale je to jina vahova kategorie 0-18kg
@Caroda no jestli mmá toho Römera Adventure, tak se nedivím, že je ji nepohodlná, to je základní modle, je zužený kvůli prostředním úzkým sedadlům a je to znát i na polstrování, podívejte se po modelu Kidfix XP, nebo jestli nemáte isofix tak Kid, a ty jsou daleko více polstrované : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…