Autosedačka Römer First class plus Vs. Römer King ||

62
7.10.16 17:52

Autosedačka Römer First class plus Vs. Römer King ||

Ahoj maminky, tatinkove :) Která sedacka z těchto dvou je prostornější(větší) a kvalitnější? Mám malyho obra a musím volit variantu 0-18 kg a vybiram mezi těmito dvemi. First class plus PRÝ není tak prostorná, ale ted pres zimu bych ocenila vice mista, aby tam malej nebyl namackanej v zimnim obleceni abych ho nemusela dokonce do auta svlikat. Děkuji za jakykoli komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.10.16 19:42

Měla jsem obě, King II je větší. Hlavně je vyšší a má lépe chráněnou hlavičku. Záleží ovšem na tom, kolik tvé dítko váží a zda už samo sedí. Pokud ne, pak jedině First Class.

• Citovat
  • Upravit
62
7.10.16 19:54

@Janli právě ze sam ještě nesedí :( kdyt ta King je taky polohovatelna do polosedu, nebo ne? A malej ma tak 8200g, přesně nevím, k doktorce jdeme v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.10.16 21:03

@KatieVee uz jsem ti psala v jine diskuzi me ta first class plus neprijde mala. Muj ma temer 10 kg a ma mista vic jak dost. Teprve nedavno jsem vyndavala novorozenckou vlozku pri vasi vaze se tam vesel i sni. Pokud nesedi tak od romeru jina moznost neni. Pak holt driv budete muset prejit na kategorii 15-36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.10.16 21:44

@annaei a to je vlastne na ten systém Isofix co musí byt v autě nebo se upevňuje pasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.10.16 21:56

@KatieVee King II je sice polohovatelná, ale podstatně méně než First. Ve tvém případě připadá v úvahu pouze First Class. King není pro nesedící dítě. Ale vůbec se neboj do Firs Class jít. Je dostatečně prostorná. Já jsem v ní vozila dítě, které mělo v půl roce 10kg. Měnila jsem ji až když z ní dcerka vyrostla. Pro tvou představu má v necelých dvou letech 98cm a 18kg. First Class byla nejlepší sedačka, kterou jsme měli. Jednoduše se poutá do auta, je velice bezpečná a můžeš v ní vozit dítě až do 13kg v protisměru. Navíc se vejde do každého auta. Ten rozdíl oproti Kingu je spíše ve výšce hlavové opěrky než v celkové prostornosti sedačky.

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.10.16 21:58

Jo, a obě se upevňují pásy.

• Citovat
  • Upravit
12921
7.10.16 22:13

@KatieVee upevnuje pásy @Janli přesně muj otesánek má ve 3 měsících 9 kg a vejde se tam v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.10.16 22:15

Dobře holky, děkuji vám moc a přeji dobrou noc :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.10.16 22:32

@annaei :mrgreen: Nejsem v tom sama!

• Citovat
  • Upravit
7159
10.10.16 08:31

@KatieVee King II je větší, ale je pouze posměrný, First class plus je menší, ale je protisměrný i posměrný, a pokud nemá dítě nejméně 9 kg 9 měsíců a samo nesedí nesmí jít do po směru, ale musí zůstat v protisměru, nic na tom nemění jak se dají sedačky polohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí