Autosedačka 0-18 kg - jakou vybrat?

62
4.10.16 22:03

Autosedacka 0-18kg-jakou vybrat?

Ahoj holky :-) mate tu některá autosedacku 0-18 kg? Pokud ano, od jaké značky, jak jste spokojene a jak je prostorná? Mám poradnyho chlapaka tak aby tam nebyl jak sardinka, zvlášť teď v zimě, když bude vice oblecenej. Uvazuji o Britax Romer first class plus, ale nevim jak je to s tou prostornosti. Děkuji moc za tipy a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
4.10.16 22:09

Máme Maxi Cosi Opal (asi 1,5 roku), nejprve jsme ji dávali proti směru jízdy, pak už klasika po směru. Není špatná, jen se mi hůř utahují pásy než na druhé Maxi Cosi Priori. Prostorná je dost, dá se štelovat do šířky i výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.10.16 22:13

@xstrasilka díky za tip :-) doufám ze jich ještě par bude.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
4.10.16 22:52

@KatieVee Máme Britax First Class, dceru jsem do něj dávali od půl roku (teď jí jsou 2 a čtvrt a pořád v něm jezdí), syn přesedlá asi ještě dříve, je cvalda. Jsme s ní spokojení, prostorná je dostatečně. Dcera byla strašně dlouhá, sice jí z vajíčka nečouhala hlava, ale přišla mi v něm tak zvláštně zkroucená… Syn má v necelých 2 měsících zase málo místa v ramenou. Jinak vajíčko máme taky od Römera s nosností do 13 kg a fakt nechápu, jak se tam to dítě s touhle váhou může vejít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.10.16 22:56

Mame Besafe iZi Kid i-Size X2 2016, jde ale pouze protismerne do cca 4 let a upevneni na isofix. Zacali jsme pouzivat v roce a zatim spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
4.10.16 23:10

Já měla taky velký mimčo a byla jsem spokojená s Peg Pérego primmo viaggio… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 08:03

My jsme si zrovinka včera dovezli roomer king, sedačka vypadá opravdu prostorně, dá se i lehounce polohovat, pohodlné pásy, lehce se utahují, ale drží fest. Už se těším až ji odzkoušíme. Jezdíme veké dálky, ale vypadá opravdu pohodlně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.10.16 08:32

@CitronovaZmrzlina jenze ta je po smeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.10.16 09:00

@KatieVee pokud máte velké dítě tak ne First classe, to je standartní velikost, ale koukejte po Besafe ty mají největší sedačky
pokud máte v autě isofix a chcete aby byla do obou směrů tak nejlépe Besafe IZI Modular + základnu: http://autosedacky.mimishop.cz/…-i-size-2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.10.16 10:32

@steeve sedačka je krásná, ale nemohu si dovolit dat 10 000,– :/ max tech 5 a to je právě ta first class

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.16 10:43

@annaei je,a včem to jako vadí? pani se neptá jen na zkušenosti protisměrných ;) a je to jedna z nejbezpečnějších sedaček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.10.16 11:04

@CitronovaZmrzlina tak vzhledem k tomu se tam cce dt nesedici dite tak nejde hondat po smeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.10.16 11:06

@KatieVee ja kupovala v zaruce na bazaru romer first class 1400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.10.16 11:16

@KatieVee no ve vedlejší diskuzi píšete že má syn ve 4 měsících 8 kg, tak to je opravdu větší, tak neuvažujte nad malými sedačkami, ta vám bude stejně k ničemu, ta First classka je sice levnější, ale také je menší, tak zkuste sehnat starší Besafku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.10.16 12:18

@steeve koukala jsem na bazosi, sbazaru, tady na konikovi i na emiminu a nic. Spis se ještě zájedu podívat do normálního kamenného obchodu někde tady v okoli, ozkousime a pak uvidim. Jinak díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí