Cybex Sirona M i size 2016 - zkušenosti, recenze

1178
6.9.16 22:41

Cybex Sirona M i size 2016 - zkušenosti, recenze

Milé maminky a tatínkové,

máte někdo autosedačku Cybex Sirona 2016 - bez pultíku a příp. tušíte jaký je rozdíl Cybex Sirona 2016 a Cybex M i-Size 2016 a která je bezpečnější, novinka i-Size v testech ADAC ještě nebyla, nevím kterou vybrat. Uvažuji i o BeSafe…a teď emimino raď;-)

Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
7.9.16 05:00

I-size je nove oznaceni pro evropskou normu v bezpecnosti autosedacek, povinny isofix pro vsechny auta/sedacky, posuzovani bocnich narazu pri testech ktere zapocitavaji do hodnoceni. Ted se to nejak pripravuje, uzakonuje a oni to asi dali do nazvu uz ted… Jinak dle obrazku a popisu jsem si vsimla akorat, ze Sirona ma proti smeru jizdy vykrojene v te zakladne diru asi na opreni nohou pro vetsi dite, ta druha to ma cele vyplnene plastem, zakulacene a hezci designove.. Nic jinyho jsem nenasla :D, v popisu vse stejny, nakonec jsem se rozhodla pro concord protoze ma jako + kovovou konstrukci, ale je diky tomu jsem se aspon rozhodla, jinak bych vybirala 10let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.9.16 08:55

@Kviiitko klasická Sirona má v protisměru pásy a po směru pultík, kdežto nová Sirona M I-Size má jak v protisměru tak i po směru pásy, a je dělaná podle novější normy I-Size, takže by měla být i bezpečnější, ale v testech ještě nebyla. Jinak ty Besafe jsou větší, prostornější, takže jestli chcete obousměrnou sedačku podle nové normy I-Size a která už prošla testy tak tu Besafe IZI Modular I -size: http://autosedacky.mimishop.cz/…-i-size-2016 , a základna se k ní dokupuje zvlášť : http://autosedacky.mimishop.cz/…r-i-size-500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.9.16 09:21

Velikost až tolik neřeším, protože dříve či později stejně budu muset dítě přendat do větší, včera jsem viděla obě o Sirona se zdá veliká a možná jde i více sklopit do lehu, ač paní tvrdila, že je to u všech stejné…

Díky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.7.17 22:58

Neporadíte někdo, jak sundat potah u Cybex Sirona M i-size? Tu menší část co je pod zády a na opoře hlavy jsem sundala, ale netuším, jak sundat tu největší část potahu. Děkuji za jakékoliv rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.3.18 17:58

@Reflex Dobrý den, podařilo se potah sundat? Potřebuji ho vyprat, ale zda se, že sundat nejde…? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.3.18 08:10
@Kviiitko píše:
@Reflex Dobrý den, podařilo se potah sundat? Potřebuji ho vyprat, ale zda se, že sundat nejde…? Děkuji moc.

Jo, v pohodě. Ten hlavní velký kus normálně vezmeš mezi prsty poblíž tomu plastu a „silou“ vytáhneš. Vypadá to jakože je to na pevno, ale není, ten potah je na gumičce jen zaháklý za ten plast. Takže se toho nebát a vyrvat to. Takto mi to poradili přímo na Cybexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí