Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
dosud jsme nevyužívali isofix, ale nyní jsem koupila základnu. Máme vajíčko Maxi Cosi cabriofix, základnu Easy fix a auto oktávku combi.
Manžel základnu namontoval do auta, ale když se do ní dá sedačka s dítětem, dítě moc sedí - když jsem poutala sedačku jen pásy, dítě tam bylo mnohem lépe..Je ta základna dobře namontovaná? Je pravda, že se mi zdá, že sedadla v autě vedou docela dost „do kopce“.
Poradíte? Děkuji.
Ahoj, mame taky Cabriofix, taky Octavii combi, ale zakladnu familyfix a sedacka je tam paradne… nemate moc vysoko vysunutou tu opernou nohu? ![]()
Potom co se sedacka nacvakne do zakladny, tak se da jeste polohovat, ne?
@Tarinka píše:
Potom co se sedacka nacvakne do zakladny, tak se da jeste polohovat, ne?
Nevím ale teda jak..základna je tam napevno a sedačka je v ní zacvaklá.. ![]()
@Tarinka : otázkou je, jestli je i easyfix polohovací jako familyfix
, my máme familyfix ( teď už na Pearl ), ale v popisu easyfixu jsem nenašla zmínku o polohování ![]()
No my mame teda Familyfix a ta ma tri polohy, i vajicko se dalo polohovat, ted uz v ni mame Maxi Cosi Pearl a taky se da polohovat, tak ze by to u te Easyfix neslo? To se mi nezda
navic ten Cabriofix mas jeste proti smeru jízdy, ne? Na to nemuze mit sklon sedadla vliv ![]()
@myskalucka je ted pisu to stejne
tak ze by to neslo? Za ty prachy
chce to kpuknout na youtubu na nejaky videa
@Evulina meli jsme jiny auto a jinou zakladnu, ale stejny problem. Je to sklonem sedacek v aute, neudelas s tim nic. Polohovani familyfixu bylo taky na nic. Priste bych zakladnu nekupovala a poutala pasy.
@Tarinka píše:
No my mame teda Familyfix a ta ma tri polohy, i vajicko se dalo polohovat, ted uz v ni mame Maxi Cosi Pearl a taky se da polohovat, tak ze by to u te Easyfix neslo? To se mi nezdanavic ten Cabriofix mas jeste proti smeru jízdy, ne? Na to nemuze mit sklon sedadla vliv
Ma vliv, odzkouseno ve dvou ruznych autech, v jinem to bylo v poradku.
Holky, právě jsem se chystala založit stejné téma
@Evulina máme to stejně tak, auto Ford S-max - malá má pořád tendence, když nespí, tak se předklánět, prostě pohodlně neleží. Nevím co s tím
A to máme isofix romer
Napadlo mě zkusit základnu tedy uchytit pásy - mělo by to jít. Isofix jsem chtěla využít nejen kvůli bezpečnosti, ale i kvůli snadnému vyndavání a zandavání sedačky do auta bez toho, aby se malá vzbudila.
Ještě se zkusím zeptat pána, od kterého základnu mám (koupila jsem bazarovou), jestli jde nějak polohovat.. ![]()
@Terina24 píše:
Ahoj, mame taky Cabriofix, taky Octavii combi, ale zakladnu familyfix a sedacka je tam paradne… nemate moc vysoko vysunutou tu opernou nohu?
Moment, ona jde Family fix na MC cabriofix? Podle popisů na e-shopech je Family fix na MC pebble a MC pearl a Easy fix na MC cabriofix..Tak to jsem z toho jelen, na vše aby měl člověk vyšší dívčí. Vybírám ještě i kočárek a to je to samé, hlava jak meloun z toho ![]()
@Evulina píše:
Moment, ona jde Family fix na MC cabriofix? Podle popisů na e-shopech je Family fix na MC pebble a MC pearl a Easy fix na MC cabriofix..Tak to jsem z toho jelen, na vše aby měl člověk vyšší dívčí. Vybírám ještě i kočárek a to je to samé, hlava jak meloun z toho
Myslim, ze mas pravdu, podle me to tak v navodu bylo napsane.
Edit: blbost, jde to, asi jsme meli starsi model
@Evulina ano, na FamilyFix jde i Cabriofix a Family Fix se dá polohovat