Partner se při řízení otáčí dozadu na sedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.10.16 10:29

@Limi123 že na to jednou dojede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.10.16 11:44

Zrcátka jsou fajn, taky máme. Dát sedačku dopředu může být v některých autech problém, ne u všech jde vypnout airbag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.16 12:43
@Ellusa píše:
Tak samozřejmě, že se nesmí otáčet, viz můj první příspěvek zde. Ani nechápu, že to někoho vůbec napadne.

Mas deti? Vozis je v aute? Napadne to drive nebo pozdeji uplne kazdeho-kdyz ti tam miminko treba zacne kuckat, delat divne zvuky, nebo pozdeji nabirat na hysterak protoze to piti uz proste POTREBUJE JINAK SE ZADUSI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.10.16 12:53

@unuděná asi tak. Vím, že to není nic bezpečného, ale taky to čas od času udělám…V 99% to dělám jen na červené, nebo přibrzdím u krajnice, když už je to nějaká divočina, ale nebudu tvrdit, že jsem to NIKDY neudělala.
Když jsem měla mimino proti směru, tak ne - to jsem ho měla vepředu, když jsem jela sama - nějak mi není jasné, jak zkontrolovat ze sedačky řidiče mimino v protisměrné sedačce :think:
Nicméně podávat pití a kapesníky jsem se naučila i za jízdy (většímu dítku, co na mou ruku dosáhne), jinak by se leckdy mohlo stát, že bysme ani nevyjeli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.16 19:26

Můj to teda dělal taky..jsem z toho byla na nervy..vyřešili jsme to kamerou do auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí