Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zrcátka jsou fajn, taky máme. Dát sedačku dopředu může být v některých autech problém, ne u všech jde vypnout airbag.
@Ellusa píše:
Tak samozřejmě, že se nesmí otáčet, viz můj první příspěvek zde. Ani nechápu, že to někoho vůbec napadne.
Mas deti? Vozis je v aute? Napadne to drive nebo pozdeji uplne kazdeho-kdyz ti tam miminko treba zacne kuckat, delat divne zvuky, nebo pozdeji nabirat na hysterak protoze to piti uz proste POTREBUJE JINAK SE ZADUSI ![]()
@unuděná asi tak. Vím, že to není nic bezpečného, ale taky to čas od času udělám…V 99% to dělám jen na červené, nebo přibrzdím u krajnice, když už je to nějaká divočina, ale nebudu tvrdit, že jsem to NIKDY neudělala.
Když jsem měla mimino proti směru, tak ne - to jsem ho měla vepředu, když jsem jela sama - nějak mi není jasné, jak zkontrolovat ze sedačky řidiče mimino v protisměrné sedačce ![]()
Nicméně podávat pití a kapesníky jsem se naučila i za jízdy (většímu dítku, co na mou ruku dosáhne), jinak by se leckdy mohlo stát, že bysme ani nevyjeli
![]()
Můj to teda dělal taky..jsem z toho byla na nervy..vyřešili jsme to kamerou do auta..