Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky, případně i tatínci, koupili jsme kočárek Tako Jumper, ale je bez autosedačky. Chceme autosedačku dokoupit, ale nikde se mi nepodařilo zjistit, jaké všechny typy jsou na to vhodné. Tak jak tak na to asi bude potřeba adaptér, že? Částečně jsem rozhodnutá pro autosedačku zn. Maxi Cosi, na které Tako nabízí adaptér… ale zajímaly by mne i třeba zkušenosti s jinými značkami.
Všem děkuji za rady.
My máme tako sedačku i tako captiva slide 2012 kočárek..adaptéry potřebuješ určitě..
Ahoj já mám taky tako kupovala jsem i se sedačkou. Dá se dokoupit i samostatně tuším necelé 2000kč, je s adaptérama, síťkou proti hmyzu, stříška a nánožník. Vše v barvě kočárku.
@Rachael : tak urcite tako autosedacku nebrat. Myslim ze nebude mit ani testy.
Bud maxi cosi, cybex, romer. Do jinych bych nesla…
Splňuje normu ECE R44/04
Evropská homologace ECE 44-03
Splňuje stejné normy jak autosedačky za 5 či 10 tisíc.
@fedokl píše:
Splňuje normu ECE R44/04
To je sice pěkné, ale kde máš testy? Ne fakt, nekvalitní polská autosedačka nebude NIKDY tak bezpečná, jako testované kvalitní autosedačky. to si jen někteří lžou do kapsy ![]()
@fedokl píše:
Splňuje normu ECE R44/04
No a co ze maji normy?? To musi mit vsechny cos e tu prodavaji. A mimochodem vajicko maxi cosi sezenes za 3000.
.Rikaji ti neco testy ADAC treba??
Autosedacka Tako nevim o tom ze by byla v nejakych testech a ja vedela ze je bezpecna. Takze bych do toho sve dote neposadila protoze to muze udelat vic skody jak uzitku. Spatna sedacka rovan se zadna sedacka.
@kattkka no ale někteří si nemůžou dovolit koupit sedačku za 4000kč…my tako máme jsem s ní spokojená…když jedu k doktorce a má tak někdo sedačku romer, maxi cosi apod…tak je malá a když je děcko delší tak se do ní nevejde v půl roce…u těchto sedaček platíš pouze značku! je to jako vietnamci a adidas
@janísek007 píše:
@kattkka no ale někteří si nemůžou dovolit koupit sedačku za 4000kč…my tako máme jsem s ní spokojená…když jedu k doktorce a má tak někdo sedačku romer, maxi cosi apod…tak je malá a když je děcko delší tak se do ní nevejde v půl roce…u těchto sedaček platíš pouze značku! je to jako vietnamci a adidas
A mimochodem daji se sehnat i to co v testech vysli dobre za min.
@janísek007 píše:
To si děláš srandu? Zas jeden, kterej NIKDY nedržel v ruce kvalitní výrobek. Asi srovnáváš ťamany a adidas od ťamanů, možná tě to překvapí, ne vše nač našijou větve značku je značkové
Ale tady jde o život dítěte ale pokud ti je bezpečnost tvého dítěte fuk, pak hurá do šmejdskejch polskejch sedaček
![]()
@kattkka Hele třebas @janísek007 rád obětuje svoje dítě a otestuje levnou a nekvalitní sedačku
Vždyť je to fuk, hlavně že je levná a pasuje mu na kočárek ![]()
@araw píše:
@kattkka Hele třebas @janísek007 rád obětuje svoje dítě a otestuje levnou a nekvalitní sedačkuVždyť je to fuk, hlavně že je levná a pasuje mu na kočárek
A hlavne pry je vetsi.Coz neni pravda protoze i v roce se do maxi cosi vleze dite ktere ma 80cm…jenomze obcas se tem maminka zda ze deti tam maji malo mista…
@araw píše:
To si děláš srandu? Zas jeden, kterej NIKDY nedržel v ruce kvalitní výrobek. Asi srovnáváš ťamany a adidas od ťamanů, možná tě to překvapí, ne vše nač našijou větve značku je značkovéAle tady jde o život dítěte ale pokud ti je bezpečnost tvého dítěte fuk, pak hurá do šmejdskejch polskejch sedaček
![]()
![]()
U vietnamcu kupujem akorat kalhoty.Pac ty jediny nam sedi vzdycky na poprve ale to je jedine co u vietnamcu kupujem.
.Navic stejne se mi jake koliv kalhoty prosoupou jeste jsem nenasla ktere by byli v pohode.
@kattkka Jo, že je větší, to je to samé, jako že mikina od ťamanů je stejné kvality jako značková. Ježíši, občas se mi nechce věřit, že to píše dospělý člověk ![]()
@araw píše:
@kattkka Jo, že je větší, to je to samé, jako že mikina od ťamanů je stejné kvality jako značková. Ježíši, občas se mi nechce věřit, že to píše dospělý člověk