Autosedačka na předním sedadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
14.4.14 12:05

@krtek7489 Ano a hlavně se na tohle zakladatelka neptala, že??? Já tu zkušenost nemám, mě holky naštěstí nezvrací a tak nesoudím důvody a odpovidám na otázku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
14.4.14 12:10
Já tedy nevím, co jsi četla ty @avm3 zakladatelka se ptala přesně na to, ne co jsem odpovídala. Jestli by jsme daly dítě v sedačce na přední sedadlo spolujezdce ;)
@marmelada78 píše:
Zeny, nemam moc casu to vsechno procitat, malej zacal najednou vzadu za jizdy zvracet, takže chci zkusit dát sedačku dodpřeu, je to romer king 9-18kg, malýmu je 29 měs. Jak s tím airbagem? Slyšela jsem že nevypínat, ale sedadlo posunout co nejvíc dozadu. takže je to tak správně? A vozíte někdo dítě vepředu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.4.14 12:57
@krtek7489 píše:
Já tedy nevím, co jsi četla ty @avm3 zakladatelka se ptala přesně na to, ne co jsem odpovídala. Jestli by jsme daly dítě v sedačce na přední sedadlo spolujezdce ;)

Jejda, nene, právě, že ti dávám za pravdu. Zbytek reakce byl na ostatní, co první napíšou, jak je nebezpečné tam vozit… promiň, špatně jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
14.4.14 13:50

@marmelada78
Píšeš to správně. Taky takhle staršího vozím. Taky vzadu zvrací, ale vepředu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.4.14 21:31
@elchirk píše:
V lekarne se prodavaji i lizatka proti nevolnosti, pro deti super, ovsem zalezi, jak casto jezdis.
Muj syn obcas taky zvraci, ale pokud hlidam, co pred jizdou ji a pije, tak probrem neni. Zvraci mi v aute po kakau, dzusu a pokud malo ji a hodne pije. Takze pokud nechce snidat chleba/rohlik, nacpu do nej aspon bebe susenky, brumika,…
Me byva obcas taky zle a pomaha mi Avioplant (nebo tak nejak), je to prorodni, zazvorove, ale nevim, zda to muzou i deti a homeopatika jsou taky fajn.

no jjo, ale když moje třeba blilo za jakýkoliv okolností, najedené/hladové, napité/bez pití, s lízátkem/autíčkem, nic nerozhodovalo. (pamatuju, jak ve snaze dát těmhle přírodním věcem šanci, jsme zastavovali na okresce v zatáčce :roll: :pocitac: pak už jsme to nidky nedali..)

jediné, co mělo vliv, byla délka trasy, její přímost a kinedryl. :zed:
ale s věkem se to hodně zlepšilo..

na mě taky nic neúčinkuje. :mrgreen: ale mám travel gums, je v tom něco ne přírodního, něco jako kinedryl a dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix