Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@krtek7489 Ano a hlavně se na tohle zakladatelka neptala, že??? Já tu zkušenost nemám, mě holky naštěstí nezvrací a tak nesoudím důvody a odpovidám na otázku… ![]()
@marmelada78 píše:
Zeny, nemam moc casu to vsechno procitat, malej zacal najednou vzadu za jizdy zvracet, takže chci zkusit dát sedačku dodpřeu, je to romer king 9-18kg, malýmu je 29 měs. Jak s tím airbagem? Slyšela jsem že nevypínat, ale sedadlo posunout co nejvíc dozadu. takže je to tak správně? A vozíte někdo dítě vepředu?
@krtek7489 píše:
Já tedy nevím, co jsi četla ty @avm3 zakladatelka se ptala přesně na to, ne co jsem odpovídala. Jestli by jsme daly dítě v sedačce na přední sedadlo spolujezdce
Jejda, nene, právě, že ti dávám za pravdu. Zbytek reakce byl na ostatní, co první napíšou, jak je nebezpečné tam vozit… promiň, špatně jsem to napsala.
@marmelada78
Píšeš to správně. Taky takhle staršího vozím. Taky vzadu zvrací, ale vepředu ne.
@elchirk píše:
V lekarne se prodavaji i lizatka proti nevolnosti, pro deti super, ovsem zalezi, jak casto jezdis.
Muj syn obcas taky zvraci, ale pokud hlidam, co pred jizdou ji a pije, tak probrem neni. Zvraci mi v aute po kakau, dzusu a pokud malo ji a hodne pije. Takze pokud nechce snidat chleba/rohlik, nacpu do nej aspon bebe susenky, brumika,…
Me byva obcas taky zle a pomaha mi Avioplant (nebo tak nejak), je to prorodni, zazvorove, ale nevim, zda to muzou i deti a homeopatika jsou taky fajn.
no jjo, ale když moje třeba blilo za jakýkoliv okolností, najedené/hladové, napité/bez pití, s lízátkem/autíčkem, nic nerozhodovalo. (pamatuju, jak ve snaze dát těmhle přírodním věcem šanci, jsme zastavovali na okresce v zatáčce
pak už jsme to nidky nedali..)
jediné, co mělo vliv, byla délka trasy, její přímost a kinedryl. ![]()
ale s věkem se to hodně zlepšilo..
na mě taky nic neúčinkuje.
ale mám travel gums, je v tom něco ne přírodního, něco jako kinedryl a dobrý..