Autosedačka na starý kočár

4.9.13 18:03

autosedačka na starý kočár

Dobrý den, prosím poradíte mi jakou autosedačku čí adaptér, koupit na tento kočár? :nevim: Máte s tím nějaké zkušenosti? Kočárek jsem dostala od tchýně je 15 let starý, ale pořád krásný :)

Příspěvek upraven 04.09.13 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
4.9.13 18:04

@Mischelin88 nic nevidim…opravdu to tak nutne potrebujes? co koupit nejake golfky a dat to na to, ty pak muzes pouzivat. Se obavam, ze stare kocarky s autosedackama nepocitali a nebude to pasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 18:07

Foto jsem přidala :D Golfky určitě kupovat budeme, děkuji za nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.13 18:09

@Mischelin88 uz to vidim…no mozna nektere nove kocarky maji podobny system :nevim:

ale uprimne, ja bych na tohle sedacku nedavala, je to tezky, blbe se s tim manipuluje,…zalezi na co to potrebujes, jestli do auta a na nakup, volila bych neco lehciho nahradniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.13 18:11
@Mischelin88 píše:
Foto jsem přidala :D Golfky určitě kupovat budeme, děkuji za nápad :)
:palec: tak to jo…to uz maji skoro vsechny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 18:12

Není to náhodou starý CAM? nějaký nadpis na boku je, ale na fotce není čitelný.
Na ten cam by pasovala stará sedačka cam… nadju naMMB a pošlu odkaz. Přesně tuhle verzi - kočár se sedačkou měla sousedka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.9.13 18:14

@Mischelin88 také bych řekla, že na tento kočárek nástavec nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 18:18

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ty kovové šedé díly - viz. třetí foto, se rozevřou a těma čudlíkama se nasadí na konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.9.13 18:26

Mě se to zdá jako Chicco a tím pádem pak sedačky od něj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
4.9.13 18:26

Je to Chicco Belle epoque. Je fakt krásný, ještě lepší je s retro podvozkem s velkýma kolama. Ale nevím, jestli na to dostaneš sedačku. Mám starou Inglesinu a koupila jsem prostě golfky, podvozek užiju na autosedačku a golfky jako takové až bude malý větší. Jsou krásně skladné, do auta akorát, dobře se nosí v ruce.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
4.9.13 18:29

Aha, jooo, chicco :roll: jsem si nevšimla… ale chicco má taky na MMb dost starých sedaček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 18:56

Jojo je to přesně Chicco Belle epoque :D malá se má narodit v posinci a půl roku budeme spolu válčit na vysoké škole (naštěstí jí mám dálkově, tak jen na zkoušky) a bude pro mě jednouší vozit pouze autosedačkum než tahat sebou korbu :) asi dvě hodiny hledám nějaké ty golfky s autosedačkou, to se dá koupit jako set? nebo s adaptérem? Holky děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 18:58

@Mischelin88 golfky s autosedačkou, asi nekoupíš… :think: :nevim: ale zkus se podvat na golfky, teré jsou vhodné od narození - mají vepředu takový zvedací díl, aby byly jako hluboká korba a jak malá povyroste, tak je budeš využívat jako klasické golfky. viděla jsem na MMB, ale nemám čas je hledat :oops: stly kolem 2500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 19:00

Dneska jsem s konstrukcí byla v jednom bazárku a byly tam chicco autosedačky, ale prostě mi přišlo, že tam chybí ještě nějaký podstavec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
4.9.13 19:38
@Mischelin88 píše:
Dneska jsem s konstrukcí byla v jednom bazárku a byly tam chicco autosedačky, ale prostě mi přišlo, že tam chybí ještě nějaký podstavec :nevim:

Určite na to musi byt nejaky adaptér. Tady na tento kočár bych ho nekupovala a fakt koupila golfky a na ne pasujici autosedacku. Jednak se ti s tím bude lip tahat a stejne ten kocarek později uzijes. I na vetsinu golfek musíš kupovat adaptér, ale to by ti měli psát u každých. Mrkni třeba na stránky Malviku pro inspiraci a pak pohledem na netu, kde to maji nejvyhodneji. Jakou mas cenovou predstavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí