Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím poradíte mi jakou autosedačku čí adaptér, koupit na tento kočár?
Máte s tím nějaké zkušenosti? Kočárek jsem dostala od tchýně je 15 let starý, ale pořád krásný ![]()
Příspěvek upraven 04.09.13 v 18:05
@Mischelin88 nic nevidim…opravdu to tak nutne potrebujes? co koupit nejake golfky a dat to na to, ty pak muzes pouzivat. Se obavam, ze stare kocarky s autosedackama nepocitali a nebude to pasovat.
Foto jsem přidala
Golfky určitě kupovat budeme, děkuji za nápad ![]()
@Mischelin88 uz to vidim…no mozna nektere nove kocarky maji podobny system ![]()
ale uprimne, ja bych na tohle sedacku nedavala, je to tezky, blbe se s tim manipuluje,…zalezi na co to potrebujes, jestli do auta a na nakup, volila bych neco lehciho nahradniho.
@Mischelin88 píše:
Foto jsem přidalaGolfky určitě kupovat budeme, děkuji za nápad
Není to náhodou starý CAM? nějaký nadpis na boku je, ale na fotce není čitelný.
Na ten cam by pasovala stará sedačka cam… nadju naMMB a pošlu odkaz. Přesně tuhle verzi - kočár se sedačkou měla sousedka ![]()
@Mischelin88 také bych řekla, že na tento kočárek nástavec nebude ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ty kovové šedé díly - viz. třetí foto, se rozevřou a těma čudlíkama se nasadí na konstrukci.
Je to Chicco Belle epoque. Je fakt krásný, ještě lepší je s retro podvozkem s velkýma kolama. Ale nevím, jestli na to dostaneš sedačku. Mám starou Inglesinu a koupila jsem prostě golfky, podvozek užiju na autosedačku a golfky jako takové až bude malý větší. Jsou krásně skladné, do auta akorát, dobře se nosí v ruce.
Aha, jooo, chicco
jsem si nevšimla… ale chicco má taky na MMb dost starých sedaček ![]()
Jojo je to přesně Chicco Belle epoque
malá se má narodit v posinci a půl roku budeme spolu válčit na vysoké škole (naštěstí jí mám dálkově, tak jen na zkoušky) a bude pro mě jednouší vozit pouze autosedačkum než tahat sebou korbu
asi dvě hodiny hledám nějaké ty golfky s autosedačkou, to se dá koupit jako set? nebo s adaptérem? Holky děkuji za rady ![]()
@Mischelin88 golfky s autosedačkou, asi nekoupíš…
ale zkus se podvat na golfky, teré jsou vhodné od narození - mají vepředu takový zvedací díl, aby byly jako hluboká korba a jak malá povyroste, tak je budeš využívat jako klasické golfky. viděla jsem na MMB, ale nemám čas je hledat
stly kolem 2500kč
Dneska jsem s konstrukcí byla v jednom bazárku a byly tam chicco autosedačky, ale prostě mi přišlo, že tam chybí ještě nějaký podstavec ![]()
@Mischelin88 píše:
Dneska jsem s konstrukcí byla v jednom bazárku a byly tam chicco autosedačky, ale prostě mi přišlo, že tam chybí ještě nějaký podstavec
Určite na to musi byt nejaky adaptér. Tady na tento kočár bych ho nekupovala a fakt koupila golfky a na ne pasujici autosedacku. Jednak se ti s tím bude lip tahat a stejne ten kocarek později uzijes. I na vetsinu golfek musíš kupovat adaptér, ale to by ti měli psát u každých. Mrkni třeba na stránky Malviku pro inspiraci a pak pohledem na netu, kde to maji nejvyhodneji. Jakou mas cenovou predstavu?