Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Moc se omlouvám, určitě to tu už je, ale nemám čas hledat. Potřebuji pro syna koupit vetší autosedačku, teď má MaxiCosi Tobi. Synovi jsou 4 roky a má 17kg a 110cm. Sice se ještě do Tobi vejde, ale do té zase potřebuji přesunout dceru
. Která z autosedaček v této kategorii vyšla v testech nejlépe? Pokud bude mít čas odpovědět Steeve budu moc ráda. Finance neřeším, jde mi hlavně o bezpečnost. Díky moc za rady.
Za chvíli to bude řešit taky, máme BeSafe 0-18kg, stále protisměrně, až malá vyroste z vajíčka, budu potřebovat větší. To už se asi protisměrné nedělají, co? Jsem na to ještě nekoukala. Líbila by se mi na pětibodové pásy než na pásy od auta.
@Brunifid píše:
Za chvíli to bude řešit taky, máme BeSafe 0-18kg, stále protisměrně, až malá vyroste z vajíčka, budu potřebovat větší. To už se asi protisměrné nedělají, co? Jsem na to ještě nekoukala. Líbila by se mi na pětibodové pásy než na pásy od auta.
My jsme koupili Romer Kid s tou boční ochranou… ![]()
Mame Graco Nautilus a na pretahavani z auta do auta Cybex solution. Oboje myslim velice spolehlivy sedacky.
Ja ted budu kupovat Romer Kidfix, vysla jako jedna z nejlepsich
Bez isofixu je to Romer Kid ![]()
@martice nejlepší 15-36 patří isofixové Römer Kidfix( Kidfix SICT nebo Kidfix XP SICT), nebo Cybex Solution X-FIX, Concord Transformer XT a T, Besafe IZI Up Isofix, Maxi-cosi Rodifix, STM Solar Seatfix a bez isofixu pak Römer Kid ( Kid plus a varianty SICT), Cybex Solution X, Besafe IZI UP, Maxi-cosi Rodi XR, STM My-Seat …..- všechny mají 4 hvězdičky z bezpečnosti
@steeve můžu se prosím zeptat, je lepší sedačka Cybex solution X2 nebo Maxi Cosi Rodi? Mám vybrané tyhle dvě a nevím, která je lepší. A co to airprotect u maxi cosi, je to k něčemu?
@Laaja Když Maxi-cosi tak určitě Airprotect, obě jak MC, tak Cybex mají z bezpečnosti 4*, takže obě podobně bezpečné, Cybex chrání lépe ramena, nemá ochranu boků, u MC zase je ochrana boků, a nejsou chráněna ramena, takže já bych třeba volil Römera, kde je boční ochrana po celé výšce, takže jsou chráněna jak ramena, tak i boky:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
@steeve díky, kouknu se na to. Ještě máme chvilku čas, tak to v klidu vyberu.
Omlouvám se, nečetla jsem předchozí odpovědi, takže už to tu možná je…dle testů vychází jedna z nejlepších römer kidfix sict-zrovna jsem to před 14 dni řešila a koupila, jsem velice spokojená-resp. dcera je spokojená
cena na netu 4.290kč
Díky moc. Steeve existuje v této kategorii i sedačka s pětibodovými pásy?
A ještě se chci zeptat, zda je http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… tato sedačka s iso fixem. My ho ve voze nemámě.
@martice ne, v kategorii 15-36 nejsou sedačky s pětibodovými pásy, mají jen tříbodový pás z auta
ta sedačka Römer Kidfix XP Sict je s isofixem, ale dá se použít i v autě bez isofixu