Nejbezpečnější autosedačka 15-36kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
12.9.16 14:30

Moc děkuji, už jsem to trochu pobrala..-) Děkuji moc @steve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.9.16 22:29

Připoutání

Muzu se zeptat, je tohle připoutáni v poradku? hrozne mi vadí, jak ma pas kolem krku..sedačku mame dnes novou, tak nevím, jestli ji vrátit, nebo je to z hlediska bezpecnosti ok..diky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.9.16 22:34
@Bauerkaa píše:
Muzu se zeptat, je tohle připoutáni v poradku? hrozne mi vadí, jak ma pas kolem krku..sedačku mame dnes novou, tak nevím, jestli ji vrátit, nebo je to z hlediska bezpecnosti ok..diky za odpovědi.

pás nesmí jít přes krk… bud je sedačka pro dítě velká = nevhodná a nebo to máte blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.9.16 22:38

@jdukolem velka by byt neměla, je od 15kg, malej ma 17..musime na to jeste poradne mrknout, ale zda se mi, ze jinak to nema jak být.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.9.16 22:40
@Bauerkaa píše:
@jdukolem velka by byt neměla, je od 15kg, malej ma 17..musime na to jeste poradne mrknout, ale zda se mi, ze jinak to nema jak být.. :?

v obchodě kde jste ji koupili by vám neporadili? Víš ono nejde jen o váhu dítěte ale i o výšku právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.9.16 22:48

@jdukolem vzala jsem ji přes mall, coz asi byla chyba do prcic..no nevím přesně, kolik malej měří, ale ted bude mit 4 a myslela jsem, ze kdyz vezmu autosedacku podle věku a kil, bude to ok..predtim jsme meli taky pres net a vše sedelo jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.9.16 22:49
@Bauerkaa píše:
@jdukolem vzala jsem ji přes mall, coz asi byla chyba do prcic..no nevím přesně, kolik malej měří, ale ted bude mit 4 a myslela jsem, ze kdyz vezmu autosedacku podle věku a kil, bude to ok..predtim jsme meli taky pres net a vše sedelo jak mělo.

tak on do ní jistě doroste, ale ted bych ten pás na krku fakt nenechávala - auto škubne a malýmu se pás zařízne do krku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.9.16 22:55

@jdukolem je mi to jasný..ted jsem napsala do diskuze, kde resi holky tuhle sedacku, tak treba poradí, jak to správně upevnit, ci co. Ale každopádně moc diky za reakci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.9.16 22:56
@Bauerkaa píše:
@jdukolem je mi to jasný..ted jsem napsala do diskuze, kde resi holky tuhle sedacku, tak treba poradí, jak to správně upevnit, ci co. Ale každopádně moc diky za reakci ;-)

at to dobře dopadne.. :palec: třeba je fakt problém v upevnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.9.16 07:50

@Bauerkaa to je špatně, pás nesmí jít přes krk, buď máte špatně nastavenou opěrku hlavy- je moc vysoko, nebo je syn ještě malý na takovouto sedačku, - měl by mít min. 100cm, nebo mu nevyhovuje tento tvar sedačky a půjde mu přes krk- proto je nejlepší sedačku vyzkoušet, aby přesně seděla. Jo a ještě máte spodní pásy pod područkama?
Takže v prvé řadě posuňte opěrku směrem dolů tak, aby byla cca 1 cm nad rameny, a správně připoutejte a pokud stejně půjde pás přes krk, tak sedačku vyměňte za jiný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.9.16 10:26
@steeve píše:
@Bauerkaa to je špatně, pás nesmí jít přes krk, buď máte špatně nastavenou opěrku hlavy- je moc vysoko, nebo je syn ještě malý na takovouto sedačku, - měl by mít min. 100cm, nebo mu nevyhovuje tento tvar sedačky a půjde mu přes krk- proto je nejlepší sedačku vyzkoušet, aby přesně seděla. Jo a ještě máte spodní pásy pod područkama?
Takže v prvé řadě posuňte opěrku směrem dolů tak, aby byla cca 1 cm nad rameny, a správně připoutejte a pokud stejně půjde pás přes krk, tak sedačku vyměňte za jiný model.

Ok, vyzkoušíme! díky! Malej ma urcite pres 100cm, rekla bych tak 105.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.16 19:37

@steve, Mohla bych se prosím zeptat na Váš názor na autosedačku Concord Xt Transformer? Děkuji moc předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.9.16 08:39

@canada Concord Transformer XT ačkoliv je z řady Transformer nejdražší, tak má ale z nich nejhorší známku z bezpečnosti, má 3 *, ostatní Transformery( T, Click, X-Bag) mají 4 *, takže kvůli bezpečnosti bych šel do některé z nižších řad, ale ty se zase nedají polohovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.9.16 12:54

@steve Moc děkuji, půjdu do Römer Kidfix XP Sict, sice je bez toho uchcení mezi nožkami, ale snad to bude dobré, je to řada 2015. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.9.16 13:07

@canada 2015 neberte, ta měla kratší isofixová ramena a dala se méně polohovat, jdte do 2016 ta má ramena delší o 6,5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí